V nedělním dopoledni se představíme v Praze

Ztracené body s Táborskem se pokusíme získat zpátky na Žižkově.

FK VIKTORIA ŽIŽKOV - MFK FRÝDEK-MÍSTEK

Ve zcela jiném rozpoložení půjdou do nedělního utkání oba soupeři. Zatímco Pražanům nálada po vysokém vítězství v Sokolově (5:0) výrazně vzrostla, Valcíři mají po domácím nezdaru s Táborskem (1:3) o čem přemýšlet. "Utkání s Jihočechy nám nevyšlo. Dobře jsme sice začali, ale svými chybami jsme soupeře vrátili do hry," vrací se k týden starému střetnutí kouč Frýdku-Místku Miroslav Nemec.

Žižkov v minulém kole zavítal na hřiště trápícího se Sokolova. Domácí Baník kapituloval v rozemízí 26. a 33. minuty třikrát, což rozhodlo o osudu zápasu. "Jak jsme dali na 3:0, tak si myslím, že se rozhodlo. A čtvrtý gól to vyřešil úplně. Věděli jsme, že domácí nemají poslední dobou výsledky, ale stejně jako ostatní týmy, tak i my se soustředíme hlavně na sebe. Dali jsme si před zápasem jasný cíl a v průběhu utkání jsme si za ním i jasně šli," svěřil se na webu FNL žižkovský kapitán Miroslav Podrazký.

Valcíři budou mít v neděli pod žižkovskou věží soupeři co vracet. Vždyť Pražané v polovině září minulého roku ve Stovkách vyhráli 2:1. Naši jedinou branku dával v samém závěru Šumský, ta ale stačila jen na kosmetickou úpravu konečného skóre.

Utkání, které se tedy hraje v neděli od 10.15 hodin, bude jako hlavní řídit sudí Radek Dubravský. Tomu budou na pomezí pomáhat Tomáš Batík a Dan Vodrážka. Svazovým delegátem bude tentokráte Luboš Helebrant.

×
Dnes v 15:30 | A-tým
FK Frýdek-Místek
MFK Karviná B