Informace pro fanoušky FCB, kteří mají zakoupeny vstupenky do kotle

Fanoušci sobotního derby mezi Frýdkem-Místkem a ostravským Baníkem se musí připravit na několik bezpečnostních opatření.

VSTUPENKY

Lístky do kotle FCB byly v tomto týdnu distribuovány do prodeje prostřednictvím ostravského klubu. Ten dostal k dispozici 1000 vstupenek. Další vstupenky do fanouškovského kotle FCB již v prodeji nebudou!!!
Vstupenky si mohou diváci zakoupit ještě v předprodeji na sekretariátu MFK Frýdek-Místek ve Stovkách (sekretariát, první dveře vpravo - je to vchod vedle restaurace), a to v pátek od 9.00 do 17.00 hodin. Zbylé vstupenky pak bude možno koupit ještě před sobotním zápasem, kdy se pokladny ve Stovkách otevřou ve 13 hodin.

VSTUP NA STADION (kotel FCB)

Pro fanoušky Baníku, kteří mají zakoupeny vstupenky do kotle FCB (viz. obrázek vpravo nahoře), bude připravena vstupní brána od hřiště s umělým povrchem (mapka níže na obrázku). Zde budou zkontrolováni bezpečnostní agenturou. Upozorňujeme všechny fanoušky, kteří sobotní derby navštíví, že bude prováděna důkladná kontrola. Na stadion nebudou vpuštěny osoby zjevně pod vlivem alkoholických nápojů či jiných návykových látek. Na stadion je dále zakázáno vnášet předměty, kterými by mohla být jakkoliv ohrožena bezpečnost osob a zázemí na stadionu nebo samotný průběh střetnutí. Upozorňujeme rovněž, aby fanoušci vlajkami nepřekrývali reklamní bannery. Pořadatelé vlajku překrývající reklamní banner odstraní.

Fanoušci Baníku, kteří na utkání dorazí společně vlakem do stanice Lískovec, budou následně bezpečnostními složkami nasměrováni na stadion Stovky. V bezpečnostním prostoru vyhrazeném pro fanoušky hostí, byla demontována boční část plotu, aby došlo k propojení a volném pohybu osob v zájmu uchování společného kotle fanoušků FCB.

Ti diváci, kteří na utkání dorazí svým osobním automobilem, musí počítat s omezeným počtem parkovacích míst přímo u hlavního stadionu ve Stovkách. Dbejte, prosím, pokynů Městské policie FM, popřípadě Policie ČR. Znovu na fanoušky apelujeme, aby k dopravě na utkání využili veřejnou městskou dopravu. Předejdou tak zácpám a případnému zdržení jak před utkáním, tak i po něm.



DETAIL VSTUPU DO FANOUŠKOVSKÉHO KOTLE FC BANÍK OSTRAVA

×
Dnes v 16:00 | A-tým
FC Slovan Rosice
FK Frýdek-Místek