Áčko slaví první letošní vítězství

O tomto víkendu mají A muži herní pauzu. Zápas tak nahradil výšlap na nejvyšší horu Beskyd - Lysou horu. Výsledek? Hora pokořena, zvítězili jsme.

Na víkend tentokráte naplánovala našim chlapcům trenérská dvojice Miroslav Nemec a Peter Venglarčík výšlap na Lysou horu. "Měli jsme výborného horského vůdce, kterým byl Petr Literák," usmíval se kouč Valcířů. Brzké vstávání a rychlý přesun na parkoviště pod penzionem Sluníčko hráčům žádný problém nedělal. "Věděli jsme, že nás na vrcholu čeká nádherné počasí, všichni jsme se na výšlap těšili," dodal asistent frýdecko-místeckého trenéra.

Ti nejrychlejší zdolali vrchol Lysé hory za 1:15 h. "Dolů to šlo chlapcům samozřejmě rychleji. Tam jim to trvalo pouhých 45 minut," chválil své svěřence trenér MFK Miroslav Nemec.

Od fotbalu a tvrdé zimní přípravy si ale Valcíři moc neodpočinou. Již v pondělí je čekají další tréninkové jednotky, ve středu 1. února se pak vydají na umělou trávu do Povážské Bystrice, kde sehrají další ze série přípravných utkání. Soupeřem MFK budou fotbalisté druholigového Zvolena.