FK Frýdek-Místek - FK Viktoria Žižkov 0:2

This text will be replaced
První domácí porážku nám zařídila žižkovská Viktorka, se kterou se nám dlouhodobě nedaří.
7.kolo (9.9.2017) | Stovky
FK Frýdek-Místek - FK Viktoria Žižkov
0:2


Komentář

Vzájemnou statistiku s Viktorkou Žižkov jsme si v dnešním utkání nevylepšili. Po úvodním oťukávání se do šancí dostávali hosté. V 15. minutě zahrávali hosté z pravé strany roh, míč se přenesl až na levou stranu vápna, kde se ocitl naprosto osamocený Hašek, ale jeho střela naštěstí minula branku Tondy Bučka! Ve 22. minutě rozehráli Valcíři nepřímý kop, ale do útoku se nakonec vyřítili hosté a po přečíslení naší obrany se k míči dostal Josef Bazal a nedal našemu gólmanovi šanci – 0:1! O dvě minuty později mohlo být vyrovnáno! Přímý kop zahrál fantasticky Šumský přesně na hlavu kapitánovi Literákovi, ten však zamířil těsně mimo tři tyče! Ve 28. minutě to byli opět hosté, Šandera odcentroval na volného Haška a ten se, bohužel, nemýlil - 0:2! Prakticky ihned po rozehrávce se dostal na hranici vápna ke střele Varadi, jeho střelu mířící do branky však obrana hostů zastavila. Postupně přebírali aktivitu domácí a ve 36. minutě po další standardce Šumského opět hlavičkoval Literák, ale tentokrát jej vychytal gólman!

Do druhé půle nastoupili domácí aktivněji se zájmem ještě něco s výsledkem udělat. Naši hráči začali dostupovat soupeře a nenechávali jim klid na rozehrávku. V 53. minutě Varadi aktivně napadal soupeřova brankáře, ten špatně rozehrál, míč se dostal k volnému Willwéberovi, který ale bohužel vystřelil jen do obránce hostů! V 54. minutě se po centru z pravé strany dostal k hlavičce Švrček, míč orazítkoval břevno a spadl na nohu Biolka, ale míč se do sítě opět nedostal! Tlak Valcířů narůstal, v 56. minutě po další standardce Šumského se ocitl sám v malém vápně Švrček, který ale jen trefil ležícího brankáře Viktorky! Lipina byla stále aktivní a v 65. minutě Grussmann, který obešel nejdříve dva hráče soupeře a pak vypálil k levé tyči, kde však tygřím skokem byl hostující brankář a míč lapil! V 70. minutě další šance Lipiny! Varadi našel ve vápně Ondráčka, který hlavou hbitého brankáře hostů nepřekonal! A v 76. minutě další obrovská šance domácích! Aktivní Varadi našel ve vápně Literáka, ale ani teď se skóre nezměnilo! Lipina se stále tlačila dopředu, ale s přibývajícími minutami tlak ochaboval a Viktorka si pak již výsledek pohlídala.

Přesto, že Lipina měla ve druhé polovině daleko více šancí, a dá se říci, že šancí více než stoprocentních, si Viktorka odvezla všechny body do Prahy.

Fotogalerie

×
Dnes v 15:30 | A-tým
FK Frýdek-Místek
MFK Karviná B