AC Sparta Praha - FK Frýdek-Místek 3:0

V dohrávaném čtvrtém kole dorostenecké ligy zajížděli naši dorostenci na půdu lídra soutěže, mužstva pražské Sparty.
4.kolo (19.9.2017) | TCM Strahov
AC Sparta Praha - FK Frýdek-Místek
3:0


Komentář

V dohrávaném čtvrtém kole dorostenecké ligy zajížděli naši dorostenci na půdu lídra soutěže, mužstva pražské Sparty.

Soupeř našich nejstarších dorostenců byl nadmíru silný, navíc v sestavě s pěticí reprezentantů. I proto nebylo divu, že mladí Valcíři nakonec s favorizovaným soupeřem prohráli.

Ohlasy trenérů

Erich Brabec (trenér Sparty): Dnes se mi hodnotí podstatně lépe než o víkendu, i proto, že Václav Drchal momentálně prožívá skvělé období, kdy mu tam padne snad úplně všechno. Tým toho dokáže využít, nicméně já bych byl rád, kdybychom se dokázali prosadit i jinými střelci. Šance tam na to byly, nicméně jsme je opět nedokázali přetavit v góly. To je škoda, protože jsme mohli zápas rozhodnout už v první půli.



Radomír Hlaváč (trenér Frýdku-Místku): I když jsme šli do zápasu s velkým odhodláním, byl v prvním poločase na klucích vidět až přílišný respekt k soupeři. Až na vyjímky jsme se báli na hřišti cokoliv udělat. Toho zkušená Sparta využila k dvoubrankovému vedení. V poločase jsme si řekli, že takhle hrát nemůžeme. Z kluků spadla nervozita a druhý poločas odehráli s daleko větší kvalitou. I přes prohru nám může pomoci do dalších utkání výkon z druhé půle. Kluci se v něm sami přesvědčili čeho jsou schopni. Pozitivum jsou také některé individuální výkony kluků z mladšího dorostu.