Jak z nelichotivé situace ven

V sobotních dopoledních hodinách se sešlo vedení klubu MFK Frýdek-Místek, a.s., s hráči A týmu. V kabině bylo ticho, doprovázené hořkým zklamáním, studem a zmarem, ze kterého se pomalu tvoří frustrace.

Probouzení probíhalo důrazným hlasem, ale také vírou, že už můžeme být jedině lepší. "Apelovali jsme klukům na hrdost, osobní předpoklady s cílem vybudit v nich doby, kdy hráli fotbal," řekli zástupci vedení.

Vítkovická hanba byla hodně potupná, nicméně jsme všichni na stejné lodi. 

Chyby byly, a to na všech frontách! 

Mnohé se oproti plánům vůbec nepovedlo. Vnímejme všichni odpovědnost, ale probuďme v sobě hrdost. Neřešme poslední, první ...., jde pořád jen o sport, ale není možné "nehrát"!

Proto naše fanoušky chceme informovat, že hráči v následujícím týdnu absolvují horské vybuzení. Věříme, že se hlavy vyčistí a v sobotu to bude ve Stovkách "jiná" Lipina.

V pátek 3. listopadu pak od 18 hodin proběhne sezení realizačního týmu, třech hráčů, o které si mohou fanoušci napsat na e-mail: fotbalmfkfm@seznam.cz. 

Tohoto otevřeného setkání se samozřejmě zúčastní také vedení klubu a akcionář klubu.

Bude skvělé, když příjde maximum skalních fandů, kotelníků, či srdcařů. Neztrácejme naději, dejme si vzájemně v diskuzi zabrat a poté pojďme všichni do toho.
Momentální situace nám přeci není nikomu lhostejná.
×
Dnes v 16:00 | A-tým
FC Slovan Rosice
FK Frýdek-Místek