FK Frýdek-Místek - FC Zlínsko 3:0

V přípravném utkání s třetiligovými Otrokovicemi vyhráli A muži tříbrankovým rozdílem.
(7.2.2018) | Stovky UT
FK Frýdek-Místek - FC Zlínsko
3:0


Komentář

V přípravném utkání s třetiligovými Otrokovicemi dal trenér Martin Pulpit opět příležitost dvěma různým jedenáctkám. Do sestavy se po zranění vrátil středopolař Václav Mozol, který odehrál první poločas. Jedinou kaňkou bylo zranění kapitána Petra Literáka, kterého ve 23. minutě střídal na postu stopera mladík Bala. 

V promrzlém počasí si góly schovali Valcíři až na závěrečnou dvacetiminutovku. V 71. minutě využil své dravosti v pokutovém území Hruška a přesnou ranou k tyči otevřel skóre zápasu. Uběhlo dalších osm minut a byl to opět Hruška, který pronikl do soupeřovy šestnáctky, byl faulován a pískala se penalta. Tu následně s přehledem proměnil Šumský. Třetí branku do hostující branky pak přidal v 81. minutě lotyšský útočník Konovaloks, který obešel i brankáře Viktorie a střelou do prázdné branky upravil na konečných 3:0.

K dalšímu utkání vyrazí Valcíři na hřiště svého soupeře. V sobotu 10. února se Pulpitovi svěřenci představí v Žilině, kde bude od 10 hodin jejich soupeřem tamní "B" tým. 

Ohlasy trenérů

Martin Pulpit (trenér Frýdku-Místku): Na hráčích bylo v tomto utkání vidět, že z nich spadla už ta největší únava. Náš pohyb byl přeci jen fotbalovější, neměli jsme tak těžké nohy. O to více se teď budeme na tréninku zaměřovat na míč a na taktiku. Sami jste dnes viděli, že i když jsme soupeře přehrávali, tak jsme měli problém s rozehrávkou. Čeká nás stále ještě hodně práce, ale to mužstvo chce trénovat a pracovat na sobě. I proto věřím, že výsledky na jaře budou odpovídat vynaloženému úsilí, které hráči dali do zimní přípravy.



Fotogalerie

×
Dnes v 15:30 | A-tým
FK Frýdek-Místek
MFK Karviná B