Valcíři nevyzráli na mladé Votroky ani napodruhé

Podruhé v krátkém sledu narazili naši nejmladší dorostenci na výběr Hradce Králové.

Během několika dní odehráli mladí Valcíři další utkání Memoriálu Vl. Marečka. Tentokráte se svěřenci trenérů Radka Pundy a Kamila Rašky představili v domácím prostředí, kde ve středu hostili celek z Hradce Králové.

"Po čtyřech dnech stejný soupeř v dalším utkání Memoriálu Vl. Marečka. A náš tým opět pouze s deseti hráči do pole. Hrál se vyrovnaný zápas, ve kterém jsme podali velice dobrý výkon. Dvakrát jsme vedli, ale hosté dokázali vždy rychle vyrovnat. V závěru, kdy našim hráčům začaly docházet síly, dokázali Hradečtí potrestat naše dvě chyby a rozhodli zápas ve svůj prospěch. Úzký kádr nás velmi limituje, nejsme pak schopni nejen oživit střídáním naši hru, ale ani vyměnit unavené hráče," řekl k utkání domácí trenér Kamil Raška. 

"Sice jsme měli v prvním poločase míč častěji na svých kopačkách a snažili se kombinovat, ale kolikrát nám chybělo přesnější řešení situací. Do koncovky jsme se dostávali těžce a ani v obraně jsme se nevyvarovali několika triviálních chyb. Po remízovém poločase jsme ve druhé půli hráli o trochu lépe, vytvořili jsme si daleko více šancí, i přesto šli do vedení opět domácí. My jsme však chtěli víc a posledních dvacet minut bylo plně v naší režii. Zaslouženě jsme vstřelili další branky a zápas nakonec otočili ve svůj prospěch," doplnil hostující kouč Tomáš Ibrmajer.

MFK FRÝDEK-MÍSTEK U16 - FC HRADEC KRÁLOVÉ U16  2:4 (1:1)
Branky: 23. Vahalík 1:0, 30. Kozel 1:1, 61. Vahalík 2:1, 62. Jonáš 2:2, 73. Březák 2:3, 78. Kadrmas 2:4.
Frýdek-Místek: Rusek - M. Merta, Tomančák, Niesner, Mokroš - Brojač, K. Merta, Packo, J. Mikulenka - Šigut, Vahalík. Trenéři: Radek Punda a Kamil Raška.
Hradec Králové:
Král (41. Čábelka) - Havrda, Zawada, Dostál (41. Kalina), Kadrmas - Jonáš, Hruška (41. Janečka), Kozel - Březák (41. Hájek), Hlaváč (60. Březák), Velinský (41. Baloun). Trenéři: Josef Vlček a Tomáš Ibrmajer.