Ve Vlašimi budeme hrát již v pátek

Utkání 19. kola druhé nejvyšší soutěže, které máme sehrát ve Vlašimi, se bude hrát již v pátečním odpoledni.

Původně jsme se měli v 19. kole Fortuna národní lize představit na hřišti Blanických rytířů až v neděli 18. března. Nakonec se ale oba kluby dohodly, že se utkání odehraje už v pátek 16. března od 15.00 hodin. Důvodem přeložení je nepříznivá předpověď počasí, která má do České republiky dorazit o víkendu. Meterologové totiž slibují na sobotu i neděli sněžení a teploty pod bodem mrazu (ze stejného důvodu rozhodla Řídící komise FAČR pro Moravu a Slezsko, že odloží kompletně všechny své víkendové zápasy - viz. info o odložení dorosteneckých a žákovských zápasů v aktualitách).

Valcíři, stejně jako Vlašim, do mistrovských zápasů na jaře ještě nezasáhli. Úvodní duel v Třinci byl Frýdku přeložen kvůli promrzlému terénu a ani druhé jarní utkání se Znojmem se nakonec nehrálo (hraje se ve středu 21. března ve Stovkách od 15.00 hodin). Věřme tedy, že svěřenci trenéra Martina Pulpita páteční duel ve Vlašimi zvládnou odehrát.

Další změnou je začátek středeční dohrávky 18. kola FNL, kdy znojemské fotbalisty přivítáme ve Stovkách již od 15.00 hodin.