Nejstarší žáci se vrátili ze soustředění

Nejstarší žáci se pod vedením trenérské dvojice Karel Orel a Milan Šponer zúčastnili několikadenního soustředění ve Smilovicích.

V posledním červencovém týdnu naše U15 absolvovala velmi vydařené soustředění v krásném sportovním areálu v podhůří Beskyd ve Smilovicích. Kromě fotbalových tréninků a dvou přípravných utkání se zajímavými soupeři na kvalitních terénech, trenéři klukům spestřili soustředění florbalem, basketbalem, bowlingem či výšlapem na Ropičku a Kotař.

FK Fotbal Třinec - starší žáci U15 0:2 (0:0) - branky: 46. Šeba, 62. Březina
Sestava FM: Kavka (36. Müller) - Vyvial (36. Kulhánek), Havlásek, Murín (36. Klimeš), Březina - Rajskup, Jurga (36. Marciňa) - Cempírek, Mikulenka, Šilák - Hrabec (36. Šeba). Trenéři: Karel Orel a Milan Šponer.
V přípravném utkání, které jsme sehráli v rámci soustředění v krásném sportovním areálu ve Smilovicích, jsme si vytvořili územní převahu i řadu gólových příležitostí, avšak pouze dvě z nich jsme proměnili.

starší žáci U15 - Horní Suchá dorost 5:4 (1:3) - branky FM: 22. Šeba (M. Mikulenka), 49. M. Mikulenka, 58. Šilák, 69. Marciňa (M. Mikulenka), 70. Kulhánek (Šilák)
Sestava FM: Kavka (36. Müller) - Šilák, Murín, Klimeš, Březina - Jurga, Marciňa - Hrabec (36. Kulhánek), M. Mikulenka, Cempírek - Šeba (36. Vyvial). Trenéři: Karel Orel a Milan Šponer.
Velmi vydařené soustředění jsme uzavřeli utkáním s dorostenci Horní Suché, kteří v současné době hrají krajský přebor. Z počátku jsme k soupeři projevovali až příliš velký respekt a v patnácté minutě jsme prohrávali 0:3. S postupem času se kluci otrkali, soupeře začali přehrávat kombinační hrou a v závěru pak zaslouženě vstřelili vítězný gól.