V neděli zajíždíme do Hradce Králové

Letošní ročník Fortuna národní ligy nám pomalu spěje do svého závěru. Valcíře ještě čeká 6 těžkých zápasů, ten nejbližší pak v neděli na hřišti Hradce Králové.

Navázat na své poslední výsledky chtějí svěřenci trenéra Martina Pulpita také na Malšovickém stadionu, kde hrají své domovské zápasy fotbalisté Hradce Králové. Tedy tým, který se momentálně nachází v tabulce na 4. místě se ziskem 40 bodů (na postupovou příčku ztrácí Votroci pět bodů). Hradec v úterní předehrávce 24. kola doslova smetl pražskou Olympii. Pod výsledek 4:1 se hned třemi brankami podepsal nejlepší kanonýr FNL Jan Pázler. Zakončení z těžké pozice, samostatný únik a penalta. Útočník Votroků se hattrickem posunul už na osmnáct vstřelených branek, takže je zcela jisté, na koho si budou muset naši zadáci dát v neděli velký pozor. Domácí trenér bude kvůli karetnímu trestu postrádat dvojici Ladislav Martan (4 ŽK) a Robert Jukl (vyloučen po druhé ŽK). Kouč Valcířů už bude naopak moci počítat s krajním obráncem či záložníkem Matějem Biolkem, který tak má svůj dvojzápasový distanc zdárně za sebou.

Na podzim skončil vzájemný duel bezbrankovou remízou. 

MFK Frýdek-Místek - FC Hradec Králové 0:0
Rozhodčí:
Rejžek – Koval, Fišer. ŽK: Literák (4 ŽK), Slaninka – Schwarz, Shejbal, Pajer. ČK: 90+2. Žondra (HK). Diváci: 436.
Frýdek-Místek:
Buček – Švrček, Literák, Pielorz, Slaninka - Bilić (86. Krčula), Ondráček, Willwéber, Biolek (61. Grussmann) - Varadi (80. Velička) – Kovařík. Trenér: Josef Petřík st.
Hradec Králové:
Ottmar – Pajer, Nosek, Bederka – Shejbal (89. Vlkanova), Zorvan (64. Žondra), M. Černý, Schwarz, Knejzlík – Martan (80. Súkenník), Pázler. Trenér: Karel Havlíček.


Nedělní střetnutí s královehradeckými Votroky bude jako hlavní rozhodčí řídit Radek Dubravský, kterému budou na pomezí asistovat pánové Petr Vít a Jakub Šimáček. Zápas má výkop stanoven na 17 hodinu.

Díky táto! Nadcházející kolo bude opět patřit projektu Víkend otců.

https://www.youtube.com/watch?v=ga6UusufcIs

Nadcházející kolo nejvyšší české soutěže a Fortuna národní ligy bude patřit Víkendu otců! V rámci tradiční akce Ligové fotbalové asociace a jednotlivých klubů bude pro rodiny s dětmi na zápasech připraven zajímavý doprovodný program a zvýhodněné vstupné.

„LFA dlouhodobě podporuje návštěvy celých rodin i s dětmi na fotbalových stadionech a nyní navazujeme na předcházející úspěšné ročníky, kdy jsme během Víkendu otců zaznamenali pozitivní reakce od klubů i samotných fanoušků fotbalu,“ kvituje pokračování projektu Dušan Svoboda, předseda Ligové fotbalové asociace.

V rámci Víkendu otců se budou moci fanoušci zapojit do soutěže o víkendový pobyt v hodnotě deset tisíc korun. Samotné kluby pak upravují doprovodné programy k zápasům i ceny vstupného, aby se právě při Víkendu otců více otevřely dětem a jejich rodičům.

V Hradci Králové vyvrcholí během přestávky zápasu s Frýdkem-Místkem soutěž se společností AUTO IN Hradec Králové. O jízdu v "nadupaném" Fordu Mustang se můžou zapojit i tátové s dětmi. Stačí poslat fotografii pořízenou z prodejního místa AUTO IN v Hradci Králové na e-mail soutez@fchk.cz.