Ligový dorost začal přípravu na novou sezonu

Nejstarší dorostenci MFK jsou již v plné přípravě na novou sezonu.

MUŽI

MŠK Púchov - muži 1:1 (0:1) - branka FM: 12. Varadi

DOROST

1.BFK Frýdlant n. O. muži - starší dorost U19 2:0 (1:0) - branky: 36. 1:0, 50. 2:0
Sestava FM: Filipec (46. Blažek) – M. Hammer, M. Fukala, Mrkvička, Hladík – V. Vokoun, Pánek (81. Pavela) – Kutáč, Cieslar, J. Fukala – Tilscher (46. Karas). Trenér: Radomír Hlaváč.

1.BFK Frýdlant n. O. muži - starší dorost U18 5:1 (2:1) - branka FM: 15. Křenek
Sestava FM: Malík – Dudek (46. Chýlek), Bányácski, Kožušník, Veselka (66. Dudek) – Křenek, Želazko, Zima, Pavela – Kopecký (66. Ondrašík), Ondrašík (46. Tilscher). Trenér: Miroslav Onufer.
Starší dorostenci odstartovali přípravu na novou sezonu.
Ve čtvrtek 6. července se pod vedením hlavních trenérů Radomíra Hlaváče (U19) a Miroslava Onufera (U18) sešli k prvnímu tréninku naši starší dorostenci kategorie U19 a U18. V sobotu pak obě družstva odehrála svá první přípravná utkání v nedalekém Frýdlantu proti tamním divizním mužům. Nejprve s domácími změřila síly naše osmnáctka a hned po nich devatenáctka.
„Oba zápasy byly pro nás obrovskou zkušeností. Ukázaly nám naše slabší stránky, ale i to, v čem jsme silní a na čem lze stavět. Do zápasů jsme šli v podstatě se dvěma jedenáctkami, takže zápasové vytížení hráčů bylo 90-100%. To byl i náš záměr, aby měli hráči maximální zápasové zatížení. Tím jsme si otestovali jak jsme na tom kondičně, a to nejen běžecky, ale i silově, protože mužský fotbal vás v tomhle prověří. Herně máme samozřejmě co zlepšovat. V tom máme jasno. Příští týden odjíždíme na soustředění do Háje ve Slezsku, kde se těmhle věcem budeme detailně věnovat,“ prozradil trenér Radomír Hlaváč.

ŽÁCI A PŘÍPRAVKA

v o l n o