1. SK Prostějov - FK Frýdek-Místek 4:1

Kluci, nevadí! Ve středu to vyjde!
24.kolo (19.5.2017) | Olympijská ul.
1. SK Prostějov - FK Frýdek-Místek
4:1


Komentář

Ve 24. kole Moravskoslezské dorostenecké ligy zajížděla naše devatenáctka do Prostějova, který v průběžné tabulce soutěže okupuje druhé místo, těsně za našimi hochy. V případě vítězství by si naše mladé pušky zajistily postup do nejvyšší soutěže. Zatím se tak nestalo a po porážce 4:1 si musí ještě na oslavy postupu počkat. Všichni příznivci lipinské kopané věří, že se tak stane již tuto středu, 24. května, kdy ve Stovkách hostíme hráče Kroměříže v dohrávaném 14. kole MSDL.

„Kluci odehráli v poslední době mnoho psychicky vypjatých zápasů, které výsledkově zvládli. Ale nejen na hřišti. Také v osobních životech, kdy se mnozí připravovali na maturity a závěrečné zkoušky ve školách. Zákonitě se pod takovým tlakem neustále vítězit nedá. Našim mladým lipinským bojovníkům věříme, že příští zápas zvládnou a postup do nejvyšší soutěže oslavíme již tuto středu,“ řekl generální ředitel MFK Frýdek-Místek Radim Mamula.

Všichni fanoušci Lipiny, jste srdečně zváni na středeční duel s Kroměříží! Vytvořme hochům atmosféru, která jim pomůže k vítězství!

Ohlasy trenérů


Radek Punda (trenér Frýdku-Místku): Dnes jsme sehráli hodně nepovedené utkání. Od začátku jsme zaostávali za domácími ve všech herních činnostech, v důsledku tlaku Prostějova a našich chyb byl zápas po hodině hry rozhodnut. Fotbal jsme začali hrát až v posledních 30ti minutách, ovšem bez výrazné efektivity