Přehled zápasů od 25.9. do 1.10.2017

Přehled utkání týmů MFK Frýdek-Místek v týdnu od 25. září do 1. října 2017.

MUŽI

1. FK Příbram - muži 2:1 (2:1) - branka FM: Biolek

DOROST

starší dorost U19 - FC Zbrojovka Brno 0:4 (0:2) - branky: 7. Doubravský 0:1, 23. Doubravský 0:2, 58. Zikl 0:3, 65. Moučka 0:4
Sestava FM: Blažek – Hladík, M. Fukala, Kudláček, Dudek (21. Mrkvička) – V. Vokoun, J. Fukala – Křenek, Šohaj (71. Buchlovský), Ciesarik – Trako (53. Procházka). Trenér: Radomír Hlaváč.
„Dnes soupeř prokázal velkou kvalitu. Po celé utkání byl lepším mužstvem a předčil nás ve všech činnostech. Naše šance na lepší výsledek vzala za své už po půlhodině hry, kdy jsme soupeře nechali dvakrát až příliš lehce skórovat. Pak už to pro nás bylo těžké. Brno získalo s náskokem pohodu a do konce zápasu kontrolovalo hru. Stále si ale myslím, že zápasy hrajeme až s přílišným respektem k soupeřům, že kluci mají prostě na víc než předvádějí na hřišti,“ zhodnotil utkání trenér Radomír Hlaváč.

mladší dorost U17 - FC Zbrojovka Brno 0:1 (0:1)  
Sestava FM: Hasalík - Bányácski, Tomančák, Forch, Koval - Nezhoda, K. Merta - Kováč (53. Chýlek), Myška (50. Šostý), Procházka - D. Maceček. Trenéři: Jan Žižka a Petr Schmidt.
Dnes jsme sehráli smolné utkání. Dostali jsme branku ve dvacáté vteřině po nedorozumění v obraně. První poločas byl vyrovnaný, ale ve druhým poločase jsme byli lepším družstvem, hnali jsme se za vyrovnáním, ale bohužel jsme neproměnili tak pět tutových šancí, a proto jsme prohráli. Utkání jsme zvládli herně a Brno přehrávali, ale jak říkám, doplatili jsme na nekoncentrovanost v zakončení. Od tohoto výkonu se lze do dalších utkání odpíchnout, kluci odehráli dobry zápas. Snad to výsledkově zlomíme v sobotu na Slovácku.

1. FC Slovácko - starší dorost U19 7:0 (0:0) - branky: 51. Mrkvička vlastní 1:0, 52. Janša 2:0, 59. Olšanský 3:0, 74. Olšanský 4:0, 76. Chytil 5:0, 79. Pernica 6:0, 87. Tomaštík 7:0
Sestava FM: Blažek – Hammer (65. Trako), M. Fukala, Mrkvička, Ciesarik – V. Vokoun, J. Fukala – Hladík, Buchlovský, Křenek (80. Alić) – Šohaj (73. Kutáč). Trenér: Radomír Hlaváč.

1. FC Slovácko - mladší dorost U17 2:2 (1:1) pk 5:4 - branky FM: D. Maceček, Strouhal (penalty proměnili: Corriero, Nezhoda, Chýlek, Strouhal - neproměnil: Bányácski)
Sestava FM: Hasalík - Dudek, Bányácski, Tomančák, Koval - K. Merta (53. Strouhal), Nezhoda - Myška, Corriero, Chýlek - D. Maceček (57. Křenek). Trenéři: Jan Žižka a Petr Schmidt.
Sehráli jsme dobré utkání, měli jsme víc šanci než soupeř, ale nakonec jsme rádi za bod, kdy jsme udělali v defenzívní činnosti pár chyb a inkasovali jsme dva góly. Ale kluci to nezabalili a hnali se trpělivě za vyrovnáním, a to se povedlo deset minut před koncem. Penalty jsme nezvládli. Mrzí to, ale to je sport. Kluky chci pochválit za bojovnost a za to, že i přesto, že nám chybí 10 hráčů (zranění), tak se rvali a dokázali hrát vyrovnané utkání se Slováckem.

starší dorost U18 - FC Vysočina Jihlava 1:8 (0:2) - branka FM: Kutáč
Sestava FM: Malík - Želazko (80. Myška), Kožušník (80. Dryák), Ištok, Veselka - Kutáč, Blahuta, Zima, Alić (46. Bystroň) - Kopecký, Ondrášik (63. Chýlek). Trenéři: Miroslav Onufer a Lukáš Čerňák.
Dnes to bylo z naši strany nepovedené utkání, nedařila se nám kombinace a vůbec jsme se nemohli dostat do zápasu. Do první branky to bylo herně celkem vyrovnané utkání, pak se naše hra rozsypala jak domeček z karet. Lídr soutěže nám dal lekci s produktivity a zaslouženě vyhrál.

mladší dorost U16 - FC Vysočina Jihlava 0:4 (0:2) - branky: 17., 24., 44. a 61.
Sestava FM: J. Málek - T. Hammer, Bányácski (41. Tomančák), M. Merta, Kolář (55. Koval) - J. Mikulenka, Packo, K. Merta (55. Myška), Brojač (70. Chýlek) - Vahalík, Koliba (70. Corriero). Trenéři: Radek Punda a Kamil Raška.
Dnes nás soupeř předčil vyšší herní úrovní. Byl agresivní, silově disponovaný s velkou rychlostí v útočné fázi. Přestože jsme si vypracovali v jistých úsecích hry šance ke skórování, nedosáhli jsme výsledkové korekce. Kromě nízké produktivity musíme zapracovat na defenzivní činnosti - počet obdržených branek je v každém našem utkání nedpovidající průběhu hry.

ŽÁCI

mladší žáci U13 - MFK Vítkovice 7:1 (3:1, 1:0, 3:0) - branky FM: D. Němec 2, V. Míček, Hlosta, Rašovský, Kunčík, Konečný
Sestava FM:
Dudek, Řeha - Konečný, V. Míček, Hlosta, D. Němec, Kunčík, Rašovský, M. Málek, Jedlička, Cudzik, Ježík, Galásek, Pastucha. Trenéři: Radek Šmíd a Martin Rojíček.
Musíme kluky pochválit, protože i když prohrávali od 5. minuty, tak po vyrovnání jsme byli dnes herně lepším týmem. Od výraznější porážky zachránil soupeře v poslední třetině jejich brankář.

mladší žáci U12 - MFK Vítkovice 5:8 (2:2, 0:5, 3:1) - branky FM: Foldyna 3 (2x z pk), Michalík 2
Sestava FM: Šimeček, Krasula - Tvarůžka, Karas, Matula, Stryja, J. Míček, Michalík, Foldyna, Roman, Vrobel, Fojtík, Vyvial. Trenéři: Robert Schedling, Petr Vokoun a Ján Balko.

MFK Vítkovice - starší žáci U15 4:0 (3:0)
Sestava FM: Müller - Březina, Murín, Klimeš, Cempírek (45. Vyvial) - Jurga, Marciňa - Hrabec (36. Chalachan), M. Mikulenka, Šeba - Boček (25. Bongilaj). Trenéři: Karel Orel a Milan Šponer.
Katastrofální individuální výkony většiny jednotlivců logicky vyústily v nevídaný kolaps celého družstva a pokud si někteří hráči myslí, že jejich místo v základní sestavě je zajištěno, mohou být brzy velice překvapeni!!!

MFK Vítkovice - starší žáci U14 3:1 (1:1) - branky: 20. Šponer 0:1 (Maloň), 33. 1:1, 53. 2:1, 63. 3:1
Sestava FM: Dragon - V. Míček, Pešek, Štětinský, A. Kowalczyk - Šponer (66. Bartek), Maloň, A. Kováč, Maléř - Barčák (44. F. Kowalczyk), M. Málek (62. Poloch). Trenéři: Lubomír Macíček a Miroslav Poledník.
V dnešním utkání jsme se snažili v první půli soupeře napadat a nutit k chybám. Jednu z nich se nám podařilo i využít. Až skoro po poločasové přestávky jsme měli zápas pod kontrolou. Těsně před půlí jsme ale připravili domácím vlastní chybou příležitost, kterou nepohrdli a vyrovnávacím gólem se dostali do hry. Ve druhé půli jsme se snažili získat vedení v náš prospěch až do chvíle, kdy jsme soupeře sami poslali do úniku na našeho brankáře a podruhé inkasovali. Od tohoto okamžiku měli domácí více ze hry a navíc nám ještě vstřelili třetí branku.

ŠSK Bílovec - mladší žáci U13 0:6 (0:3, 0:2, 0:1) - branky FM: D. Němec 2, V. Míček, Kunčík, Ježík, Galásek
Sestava FM: Řeha, Dudek - Kunčík, Cudzik, V. Kováč, Jedlička, Konečný, V. Míček, Galásek, Ježík, D. Němec, Pastucha, Rašovský, Hlosta. Trenéři: Radek Šmíd a Martin Rojíček.

ŠSK Bílovec - mladší žáci U12 6:12 (2:1, 2:5, 2:6) - branky FM: Foldyna 4 (1x z pk), J. Míček 2, Kožuch 2, Michalík, Vrobel, Deingruber, Tvarůžka
Sestava FM: Krasula, Šimeček - Tvarůžka, Karas, Matula, Foldyna, J. Míček, Michalík, Maté, Tománek, Roman, Vrobel, Stryja, Deingruber, Strack, Kožuch. Trenéři: Robert Schedling, Petr Vokoun a Ján Balko.

Slezský FC Opava - starší žáci U15 6:0 (2:0) 
Sestava FM: Kavka - Cempírek, Murín, Klimeš, Březina (57. Boček) - Šilák, M. Mikulenka - Šeba (36. Hrabec), Jurga, Marciňa - Chalachan. Trenéři: Karel Orel a Milan Šponer.
Černá série U15 pokračuje.... V sedmé minutě utkání jsme promarnili stoprocentní šanci, když Šilák těsně minul prázdnou branku. Naopak nedlouho potom jsme poprvé inkasovali a od té chvíle jsme za soupeřem zaostávali ve všech herních činnostech. Opava na hřišti jasně dominovala, předváděla pestrý kombinační fotbal a zaslouženě zvítězila.

Slezský FC Opava - starší žáci U14 1:2 (1:1) - branky: 9. 1:0, 20. Barčák 1:1 (M. Málek), 57. Boček 1:2
Sestava FM: Dragon - Vyvial, Pešek, Štětinský, A. Kowalczyk (47. F. Kowalczyk) - Šponer, Maloň, A. Kováč, Maléř - M. Málek (68. Bartek), Barčák (47. Boček). Trenéři: Lubomír Macíček a Miroslav Poledník.
Po středečním nepovedeném utkání ve Vítkovicích jsme chtěli bodovat s Opavou. I přesto, že jsme prohrávali, podařilo se nám zápas otočit a zvítězit. Kluci předvedli opravdu kolektivní a bojovný výkon. V tomto zápase však dobrých šancí bylo více, škoda, že se nepodařilo je dotáhnout do konce.

PŘÍPRAVKA

SK Nošovice a Sedliště - ročník 2009 - úterý 26. 9. (hř. Nošovice - 16.00 h)

SK Nošovice a Sedliště - ročník 2010 - úterý 26. 9. (hř. Nošovice - 16.00 h)

ročník 2009 - kvalifikace na Ondrášovka Cup - středa 27. 9. (hř. Stovky - 10.00 h)

SK Čeladná a Frýdlant n. O. - ročník 2008 - pátek 29. 9. (hř. Staré Město - 16.00 h)

×
Dnes v 16:00 | A-tým
FC Slovan Rosice
FK Frýdek-Místek