FK Frýdek-Místek - MFK Vyškov 1:0

18.kolo (7.4.2017) | Stovky
FK Frýdek-Místek - MFK Vyškov
1:0


Komentář

Duel 18. kola druhé nejvyšší dorostenecké soutěže se odehrál za velkého chladu a deště. Do Stovek sice zavítal celek ze spodních pater tabulky, domácí si ale na soupeře museli dát velký pozor. Vyškovští totiž v jarních bojích stejně jako naši chlapci ještě neprohráli, ba co víc, nedostali ještě ani gól.

Od úvodních minut se domácí fotbalisté snažili o zteč hostující branky. Chyběla tomu ale někdy přesnost, někdy zase větší klid v zakončení. Kýženého gólu se nakonec Valcíři dočkali až v 63. minutě, kdy se po rohovém kopu dostal k hlavičce Hamšík a jeho pokus ještě stačil tečovat před brankou nejlepší jarní střelec Velička - 1:0. Jelikož Třinec s Prostějovem své domácí zápasy nezvládli, navýšili nejstarší dorostenci své vedení v tabulce již na pět resp. na sedm bodů. "Utkání bylo o naší marné snaze překonat soupeřův hluboký obranný blok. Nedařila se nám hra v křídelních prostorech, do příležitostí ke skórování jsme se dostávali s obtížemi. I přesto jsme si dokázali vypracovat gólové šance, které bohužel skončily střelou mimo branku soupeře. Vítězná branka padla po standardní situaci. Těžký soupeř, cenná výhra," řekl k zápasu trenér U19 Radek Punda.

Také v dalším kole se naši nejstarší dorostenci představí v domácím prostředí. Hrát se bude ale tentokráte až v neděli 16. dubna od 14.30 hodin a našim soupeřem budou hráči FK Hodonín. Pokud máte v nedělním odpoledni tedy čas, přijďte povzbudit mladé Valcíře v boji o postup do celostátní ligy.

MFK Frýdek-Místek - MFK Vyškov 1:0 (0:0)

Branka: 63. Velička. Rozhodčí: Kotala - Dudek, Picmaus. ŽK: Kublák - Mach. Diváci: 60.

Frýdek-Místek U19: Filipec - Kublák, Hamšík, M. Fukala, Hruška - Hladík (67. Ciesarík), Mrkvička, Pánek (89. Ištok), Šohaj (58. Liška) - Šafner - Velička (87. Wojčík). Trenéři: Josef Sláma a Radek Punda.

×
Dnes v 16:00 | A-tým
FC Slovan Rosice
FK Frýdek-Místek