FC Zlín - FK Frýdek-Místek 5:0

V dohrávce 14. podzimního kola naše U19tka neuspěla. Se zlínskými Ševci prohrála vysoko 0:5.
14.kolo (24.2.2018) | Areál Vl. Marečka
FC Zlín - FK Frýdek-Místek
5:0


Komentář

Na úvodní utkání ve Zlíně budou chtít určitě naši nejstarší dorostenci co nejdříve zapomenout. Mladým Valcířům nevyšel konec prvního poločasu, kdy od domácího celku inkasovali během sedmi minut tři branky. Ševci pak ještě po změně stran přidali další dva zásahy a připsali si do tabulky cenné tři body. Rozdíl mezi oběma týmy se navýšil na propastných jedenáct bodů.

Také v příštím kole se Valcíři představí na hřišti svého soupeře, a to v sobotu 3. března v Českých Budějovicích. Držíme klukům palce!!

FC FASTAV ZLÍN U19 - MFK FRÝDEK-MÍSTEK U19 5:0 (3:0)
Branky:
36. Novák, 41. Sklenář, 43. Strachoň, 61. Červenka, 87. Kopilec. Rozhodčí: Polák - Z. Kneisl, L. Kneisl. ŽK: Štěpánek, Novák, Váňa - Pánek, Holec. Diváci: 60.
Zlín U19:
Číž - Maršálek, Štěpánek, Sklenář (78. Kopilec), Váňa, Gerža, Pafka, Červenka (78. Tkadlec), Strachoň, Novák (70. Bykhovskyi), Cedidla. Trenér: Jaroslav Matějíček.
Frýdek-Místek U19:
Zouhar – Dudek (46. Zima), Holec, M. Fukala, J. Fukala – Kutáč, M. Hammer, Mrkvička (62. Blahuta), Hladík – Pánek, Kvapil (75. Botur). Trenér: Radomír Hlaváč.

Ohlasy trenérů


Radomír Hlaváč (trenér Frýdku-Místku): Zasloužené vítězství domácích. Naše hra byla ustrašená, bez herní odvahy většiny hráčů. Nevím jestli na kluky příliš nedolehla důležitost zápasu, ale schopnost využít maximálně svých dovedností pod tlakem na výsledek dělá hráče hráčem a mužstvo mužstvem. To si spolu rozebereme při hodnocení. Vysoká porážka mrzí, ale ze všeho nejvíce jsme zklamaní ze způsobu jakým se to stalo. Takže buď na tohle utkání musíme rychle zapomenout, nebo se z něj maximálně poučit. I když jsem hodně smutný a zklamaný, klukům stále věřím, že v dalších zápasech to bude vypadat úplně jinak.


Fotogalerie