SK Dynamo České Budějovice - FK Frýdek-Místek 1:1

Z druhého jarního zápasu si nejstarší dorostenci MFK Frýdek-Místek přivezli bod, když v Českých Budějovicích remizovali s tamním týmem 1:1.
19.kolo (3.3.2018) | SCM Mladé
SK Dynamo České Budějovice - FK Frýdek-Místek
1:1


Komentář

Nejstarší dorostenci si z Českých Budějovic přivezli bod, ale ještě pět minut před koncem sahali po plném bodovém zisku. V penaltovém rozstřelu pak měli pevnější nervy domácí.

SK ČESKÉ BUDĚJOVICE U19 - MFK FRÝDEK-MÍSTEK U19  1:1 (0:1) po penaltách 3:2
Branky:
86. Rauscher - 29. Holec. Rozhodčí: Šimáček - Urban, Němec. ŽK: Ardamica - J. Fukala, Kutáč, Holec. Diváci: 50.
Č. Budějovice:
Vávra - Kočí, Jáša, Dolejšek, Pařízek, Lindák, Kadlec (63. Navrátil), Kalousek, Šplíchal (72. Malecha), Ardamica, Rauscher. Trenér: Pavol Švantner.
Frýdek-Místek: Zouhar – M. Hammer, Holec, M. Fukala, Kudláček – Kutáč, Buchlovský, Mrkvička (72. Zima), J. Fukala – Pánek, Hladík (82. Kvapil). Trenéři: Radomír Hlaváč a Robert Černý.

Ohlasy trenérů


Radomír Hlaváč (trenér Frýdku-Místku): Dnes nás od kýžených tří bodů dělilo nějakých pět minut. Vyrovnávací branku jsme dostali po zbytečném faulu, kdy domácí zahrávali standardku, a vrácený balón na naší bránu doskákal s pomocí tyče do sítě. Budějovice sice měly větší držení míče a územní převahu, ale my zase více šancí. Že jsme je nedokázali proměnit rozhodlo o tom, že z tohoto utkání bereme jen bod. Také mrzí nízké sebevědomí hráčů při následných penaltách. Individuality v týmu by to měly umět vzít na sebe. I když jsme nevyhráli, kluky chválíme za bojovnost a nasazení. Na hřišti bylo vidět že hrají srdcem.


×
Dnes v 15:30 | A-tým
FK Frýdek-Místek
MFK Karviná B