FC Zbrojovka Brno - FK Frýdek-Místek 2:1

This text will be replaced
24.kolo (7.4.2018) | MěFS Srbská
FC Zbrojovka Brno - FK Frýdek-Místek
2:1


Komentář

Po prohře s Hradcem jsme chtěli v Brně bodovat. Utkání s výborným soupeřem bylo vyrovnané, ale bylo spíš bojovné, kde souvislých fotbalových akcí bylo pomálo. Hra měla od začátku velmi vysoké tempo, které obě mužstva udržela až do konce utkání. Když jsme si mysleli, že první poločas skončí remízou, domácí v poslední minutě dali vedoucí branku. Do druhého poločasu jsme šli s tím, že se pokusíme srovnat, jenže po standardní situaci v první minutě druhého poločasujsme špatně pokryli hráče a dostali lacinou branku. Od této chvíle se kluci snažili s výsledkem něco udělat. To se nám podařilo v 62. minutě, také po standardní situaci, kdy jsme Macečkem korigovali. Ke konci utkání jsme vrhli všechny síly do útoku a chtěli jsme alespoň remizovat, ale to se nám nepodařilo, i když střela Davida Forcha v závěru nadělala domácímu brankáři velké problémy. A tak odjíždime z Brna s prázdnou.

Ohlasy trenérů

Petr Maléř (trenér Zbrojovky Brno): Do utkání jsme vstoupili pasivně a vázla nám součinnost. Postupně se hra srovnala a po individuální akci a krásné střele Ševčíka jsme v poločase vedli 1:0. Ve druhém poločase hned z prvního rohu skoroval Peška a zdálo se, že zápas dohrajeme v naší režii. Bohužel vinou několika zbytečných ztrát se soupeř dostal do hry a následně snížil. V závěru jsme měli příležitosti, ty jsme bohužel neproměnili a tak utkání skončilo těsně 2:1.



Petr Němec (trenér Frýdku-Místku): Dnes jsme předvedli kvalitní výkon, který ovšem body nepřinesl. Kluky chválím za předvedený výkon, odvedli maximum, co mohli. Tady ještě připomínám, že jsme museli dvakrát střídat kvůli zraněním (Strouhal, Al. Akritidis).


×
Dnes v 15:30 | A-tým
FK Frýdek-Místek
MFK Karviná B