FK Frýdek-Místek - FC Hlučín 5:0

F r ý d e k-M í s t e k - Stylově se s domácím prostředím rozloučili starší dorostenci. V rámci 15. kola MSFL totiž rozstříleli Hlučín 5:0! Základ k vysoké výhře položili svěřenci trenéra Vojvodíka již v první půli, kdy si vypracovali dvoubrankový náskok. Ten pak v druhém dějství ještě navýšili.
15.kolo (10.11.2018) | Stovky
FK Frýdek-Místek - FC Hlučín
5:0


Komentář

Trenér Vojvodík nemohl pro zranění počítat s oporou zadní řad Luďkem Macečkem, kvůli stejným problémům absentoval i Packo. Toho však ve středu zálohy nahradil již uzdravený futsalový reprezentant Matyáš Blahuta. A právě on byl v utkání hodně vidět. V osmé minutě totiž naše barvy poslal do vedení. A byl to parádní "ťukec". Na jeho konci pak bylo elegantní dloubnutí přes gólmana. Pohodu týmu poté podpořil produktivní stoper Marek Bányácski, který se v 18. minutě prosadil hlavou po rohovém kopu. Skóre mohlo být ještě vyšší, dobrou možnost měl i Křenek, ovšem jeho zakončení prolétlo jen těsně vedle tyče. Ovšem nutno přiznat, že i Hlučín byl nebezpečný. Naprosto však selhal v koncovce, když v jasných šancích mířila ofenziva hostů pouze mimo bránu.

V druhém dějství náskok Valcířů ještě narostl. Už ve 49. minutě nás definitivně přiblížil ke třem bodům David Maceček a je o pár minut později zvyšoval na 4:0 Jakub Koval. Na hrozivých 5:0 pak upravil svým druhým gólem v utkáním Marek Bányácski. Poslední domácí utkání roku jsme tak zvládli na výbornou. Podzim pro nás končí v úterý, kdy sehrajeme odložené utkání v Prostějově. Pokud uspějeme můžeme se posunout ze současné sedmé pozice na šestou.

Ohlasy trenérů

Roman Vojvodík (Frýdek-Místek): Před úterní dohrávkou v Prostějově jsme se rozloučili s domácím prostředím skvělým výkonem, který byl okořeněn i bodově a hlavně gólově. Soupeř zahodil pár šancí, ale nedokázal je proměnit. My naopak dobře kombinovali a dávali krásné branky. Hráli jsme s chutí celé utkání a výhra je naprosto zasloužená.



Fotogalerie