Ve středu s Vítkovicemi

Ve třetím utkání zimní přípravy nás čekají Vítkovice. Ty se v divizi F nacházejí na 10. místě s 18 body. Přípravný zápas se odehraje ve středu 24. ledna od 17:00 v ostravském areálu Vista.

Trenér Robert Pištěk: Další zápas odehrajeme s divizními Vítkovicemi. Mrzí mě, že si náročný program trošku vybral svojí daň. Ze hry kvůli drobným zraněním budou Rubý, Kohut, Martiník. V zápase se budou moci ukázat tři dorostenci a to Jedlička, Andrijak a Míček."


V Polsku sedm branek

Ve druhém přípravném utkání se Frýdeckomístečtí vydali na půdu rezervy Górniku Zabrze, který hraje čtvrtou nejvyšší polskou soutěž. Znovu se prosadila nová posila Válcoven Jun-Hyeong Kim. Druhou branku Lipiny si připsal Marek Neumann. Na soupeře to ovšem nestačilo a Frýdek-Místek tak prohrál 2:5.

Robert Pištěk (FK Frýdek-Místek): Dnes to budu brát jako celek. Už podle hokejového výsledku to byla divočina. S herním projevem jsem celkově spokojený, protože jsme diktovali tempo hry, dokázali jsme kombinovat na naší polovině i na polovině soupeře. Bohužel tento zápas jsme neproměnili hromadu šancí a do defenzivy jsme kupili na můj vkus až moc chyb. Ve středu s Vítkovicemi již chceme zápas zvládnout i výsledkově. Pracujeme dále.

Górnik Zabrze II - FK Frýdek-Místek 5:2 (3:1)

Branky: Kim, Neumann

Sestava FM: 1. pol.: Přibyl - Lee, Coufal, Bialek, Velner - Gorčica, Zupko - Hykel, Rubý, Kim - Janjuš

2. pol.: Lasák - Massaniec, Coufal, Bialek, Velner - Gorčica, Zupko - Neumann, Janjuš, Imider - Kohut


Vítězství Vítkovic na úvod přípravy

A-tým Vítkovic si v prvním utkání zimní přípravy připsal vítězství a to proti Novému Jičínu poměrem 3:0.

Martin Štverka (MFK Vítkovice): Utkaní pro nás začalo dobře, když už ve 3. minutě jsme se dostali do vedení po krásné střele Kantora, který z 22. metrů se trefil přesně pod břevno. V 10. minutě jsme šli do rychlého brejku, kdy Lateef vysunul Matejova, ten běžel sám na brankáře a nemýlil se. Do poločasu jsme kontrolovali hru a odešli do kabin s dvougólovým vedením. Po změně stran jsme pokračovali v herní kontrole a přidali další branku. Po centru Hadaše se trefil Nieslanik. Utkání jsme zvládli jak herně, tak výsledkově. Těší mě taky, že to chlapci opracovali směrem dozadu a neinkasovali jsme.(zdroj: mfkv.cz)

FK Nový Jičín - MFK Vítkovice 0:3 (0:2)

Branky: Kantor, Matejov, Nieslanik

Sestava VIT: 1. pol.: Baránek - Hadaš, Novák, Kostelanský, Burgo, Matejov, Kantor, Zogata, Fula, Olawunmi Lateef, Sýkora

2. pol.: Kolenko - Hadaš, Novák, Widura, Burgo (70. Mlečko), Gaži, Jurásek, Zogata, Fula (70. Hloch), Fulier, Nieslanik

×
Dnes v 16:00 | A-tým
FK Frýdek-Místek
FC TRINITY Zlín B