Novým trenérem Lipiny se stává Martin Šrámek

A-tým převezme jako hlavní trenér Martin Šrámek, který naposled působil ve Frýdlantu nad Ostravicí. Do konce sezóny bude využívat asistenty z řad hlavních trenérů prvoligových dorostenců, a to Radka Šmída a Romana Vojvodíka. Trenér brankářů bude Martin Lužný, kondiční trenér pak Dominik Špavelko. Vedoucím družstva zůstává Svatopluk Schäfer a fyzioterapeutem je nadále Ladislav Krabec.

Celá rošáda proběhla dohodou, zejména s přihlédnutím k tomu, že trenérům končily smlouvy a přijali nabídku Baníku Ostrava k převzetí dorostu U19. Došlo tedy k primární dohodě všech stran a v čase, který je pro nového trenéra a celý kádr nejpraktičtější a věříme, že bude efektivní. Martin Šrámek určitě přinese do kabiny nejen své herní zkušenosti, ale také houževnatost a zápal, který nám pomalu uvadal," okomentoval změnu na postu hlavního trenéra předseda klubu Radim Mamula.

 

Martin Šrámek v dresu Válcoven

Jeho trenérské schopnosti a práce s hráči byla vždy vidět. Když k tomu přidáme jeho osobní vztah ke klubu, věříme, že budeme úspěšně naplňovat primární poslání a kádr doplňovat v nadcházejících sezónách o kluky z dorostu. Ti již nyní prokázali, že v nejvyšší dorostenecké soutěži obstáli. Samozřejmě spolupráce s Baníkem trvá a velmi si vážíme vzájemně výborných vztahů. Bývalým trenérům děkujeme za odvedenou dlouhodobou práci," dodal Mamula.