Přehled utkání v týdnu od 15. do 21.7.2019

Přehled utkání v týdnu od 15. do 21.7.2019.

MUŽI

muži - Frenštát pod Radhoštěm 2:1 (2:0) - branky FM: Goralčík, Kutáč
Sestava FM: Bárta (46. Ciupa) – Kebísek (70. Banyácski), Gomola, Bialek, Dudek (46. Hajnoš) – Kutáč (46. Šohaj), Ožvolda, Mrkvička (46. Packo), Visić (60. J. Mikulenka) – Gorelčík (46. Telnar), Teplý (46. Hykel).

Kolorado Wola Chorzelowksa - muži 1:6 (1:3) - branky FM: 50. a 74. Telnar, 14. Jeziowski, 16. Šumský, 40. Hýbl, 70. Gomola z pk.
Sestava FM: Ciupa (46. Bárta) – Šohaj (46. Hajnoš), Gomola, Bialek, Hýbl (46. Kebísek) – Šumský, Mrkvička(70. Skwarczek), Kutáč (46. Bača) – Visić (46. Telnar), Jeziowski (46. Ožvolda), Teplý (46. Hykel). Trenér: Martin Pulpit.

Korona II Kielce - muži 1:2 (0:2) - branky FM: Skwarczek, Varadi
Sestava FM: Bárta (46. Ciupa) – Šohaj (46. Kebísek), Gomola, Bialek, Hýbl (46. Hajnoš) – Visić (46. Bača), Ožvolda, Skwarczek, Hykel (46. Teplý) – Varadi (46. Telnar), Goralčík (46. Jeziorski). Trenér: Martin Pulpit.

DOROST

starší dorost U18 - Vítkovice U19 1:3 - branka FM: Dimel
Sestava FM: Rusek (Moják) - Hammer, Merta, Kolář, Mokroš, Siedlok, Cempírek, Rakovcij, Brojač, Zrůnek, Dimel
do hry zasáhli: Hodula, Nytra. Trenéři: Roman Vojvodík, Radomír Dian, Josef Bardoň a Lukáš Čerňák.
Utkání splňovalo opravdu velké parametry. I přes úmorné počasí jsme podali skvělý výkon a staršího soupeře jsme hodně potrápili. Mohli jsme vést v průběhu utkáni klidně 4:1, ale obrovské šance jsme nedokázali proměňovat. Proti minulému týdnu náš tým zlepšil kombinaci a snažil se plnit to, co jsme si v kabině před utkáním řekli. V neděli odjíždíme na soustředění a bude dost času pilovat věci, které nám zatím moc nejdou.

Sosnowiec - mladší dorost U17 7:1 (2:1)
Sestava FM: Müller - Vyvial, Büchi, Mokroš, Nytra - Brojač, Cempírek, Klimeš, Jurga - Kavka, Střižík
střídali: Kulhánek, Hrabec. Trenéři: Kamil Raška a Milan Šponer.
I přes vysokou porážku kluci v Polsku s kvalitním soupeřem, především v první půli, drželi krok, dobře kombinovali, vytvářeli si dobré brankové příležitosti. Bohužel se ale nevyvarovali tzv. nevynucených chyb, které vyspělý protivník dokonale trestal. V závěru utkání již chlapcům docházely síly, a tak jsme z Polska odjížděli se sedmigólovým přídělem.

Sosnowiec - mladší dorost U16 4:0 (1:0)
Sestava FM: Řeha - Šponer, Vykopal, Bartek, Cudzik - Poloch, Berek, Maléř, Rek (46. Kunčík) - A. Kováč, P. Němec. Trenéři: Karel Orel a Miroslav Onufer.
Tentokrát nám museli vypomoci kluci z U15, abychom dali mužstvo dohromady. Hned z prnvího útoku jsme inkasovali a vypadalo to všelijak. Naštěstí další útok soupeře jsme ustáli a postupně se dostávali do hry a do konce poločasu jsme hru v poli vyrovnali, ovšem bez konečného efektu a tím jsou brankové příležitosti. Ty jsme si nebyli schopni vytvorit. V druhém poločase už nás fyzicky velmi zdatný soupeře přehrával a hlavně v závěru trestal góly. My jsme jedinou šanci, kdy šel sám na brankáře Kunčík neproměnili.

Kysucké Nové Mesto U19 - mladší dorost U17 3:2 (1:2) - branky FM: Šeba 2
Sestava FM: Müller - Vyvial, Büchi, Střižík, Račev - Kulhánek, Nevola, Klimeš, Jurga - Kavka, Šeba
střídali: Rimmel, Vicher. Trenéři: Kamil Raška a Milan Šponer.
V dalším přípravném utkání jsme tentokrát zajížděli na Slovensko do Kysuckého Nového Mesta, kde jsme nastoupili proti místnímu staršímu dorostu. Především v první půli mělo střetnutí velmi dobrou úroveň, vyspělejší soupeř měl opticky více ze hry, avšak díky našemu kvalitnímu výkonu jsme šli do dvougólového vedení, o které jsme na konci poločasu přišli. V druhém poločase jsme bohužel po sérii nepřesností nabídli soupeři vyrovnání a v posledních vteřinách zápasu i přímý kop, který znamenal výhru domácích. I přesto bychom chtěli kluky pochválit za nasazení i dobrý fotbalový projev. 

Kysucké Nové Mesto U17 - mladší dorost U16 1:3 (0:2) - branky FM: Stareček 2, Šeba
Sestava: Dragon - Šponer, Vykopal, Bartek, Štětinský, Poloch, Berek, Kaňák, Králík, Stareček, P. Němec
Do hry zasáhli : Rimmel, Vicher, Klimeš, Šeba. Trenéři: Karel Orel a Miroslav Onufer.
Do utkání jsme vstoupili aktivně, byli jsme hodně na míči, poměrně slušně jsme kombinovali a hráli celkem pohledný fotbal, za který jsme v první půli byli odměněni dvěma brankami, které vstřelil Adam Stareček. Bohužel druhý poločas naše aktivita výrazně poklesla, přestali jsme běhat, kombinovat a hrát to, co nás zdobilo v prvním poločase. Soupeř tak byl najednou aktivnější, vytvářel si brankové příležitosti, ve kterých nás naštěstí podržel, až na jednu vyjímku brankář Jirka Dragon. Ve druhém poločase jsme se zmohli jen na brejkové situace, kdy jsme šli asi čtyřikrát téměř sami na brankáře, ale proměnili jsme jen jedinou a navíc jsme zahodili Štěpánem Vykopalem penaltu.

ŽÁCI

starší žáci U15 - Vítkovice 4:4 (2:1) branky FM: Švrček 2, Hlosta, Žiga
Sestava FM: Pohludka (Řeha) - Pastucha, Žiga, Křížek, Jedlička - V. Kováč, Hlosta, Kuboš, O. Švrček, Kunčík Rašovský
Do hry zasáhli: Cudzik, P. Němec, Jeřábek, Zezula. Trenéři: Radek Šmíd a David Stachovec.
Hned na začátek letního soustředění, které probíhá ve Smilovicích jsme si pozvali k přátelskému utkání mužstvo z nedalekých Vítkovic. Jsme rádi, že jsme do utkání mohli nasadit krom čtyř dovolenkářů všechny hráče. S nasazením a předvedenou hrou jsme spokojeni jen v prvním poločase, druhý už byl z naši strany horší. Nakonec bereme remízu za spravedlivou.

starší žáci U14 - Vítkovice 5:2 (1:1) - branky FM: Michalík 3, Šmondrk, Vrobel
Sestava FM: Šimeček - Matula, Táborský, Teichmann, Karas - Šmondrk, Deingruber, Foldyna, Michalík - Golich, Nalewajka
Do hry zasáhli: Vrobel, Grygar. Trenéři: Lubomír Macíček a Miroslav Poledník
Během týdne jsme si rozebrali utkání proti APMT Polska, kdy jsme klukům vysvětlili co se nám líbilo, a také věci které se nám nelíbily, těch bylo samozřejmě víc. V utkání proti MFK Vítkovice jsme podali daleko lepší výkon, kdy jsme přidali na důraze v osobních soubojích a byli více aktivní v napadání soupeře na jejich polovině hřiště. Kluky chceme pochválit za přístup k tomuto utkání, na tréninku rozebereme tento zápas a budeme pokračovat v odstraňování chyb, kterých se dopouštíme, a které jsou v tomto věku přechodem na velké hřiště normální.
 

×
Dnes v 16:00 | A-tým
FC Slovan Rosice
FK Frýdek-Místek