U15 ladila formu na soustředění

F r ý d e k-M í s t e k - Téměř čtyři dny ladili naši ligoví starší žáci z U15 formu na soustředění ve Sportcentru Smilovice. To si také orámovali dvěma přípravnými zápasy.

U15 měla pod vedením trenérů Radka Šmída a Davida Stachovce ve Smilovicích vše potřebné pro kvalitní přípravu. Prim hrála pochopitelně dvě travnatá hřiště, na kterých trávili hráči podstatnou část tréninků. Využita však byla i sportovní hala. K potřebnné regeneraci byl pak šikovně využit přilehlý potok. Při jednom z tréninků si mladší fotbalisté užili i interakci z U18, která měla domoviště v blízké Komorní Lhotce, když společně "spojili" síly při tabatě.

O tým bylo samozřejmě postaráno, i co se týká stravovacího a pitného režimu. Nechybělo ani ovoce a takový meloun přišel v horkém počasí vhod, byť se celá výprava ještě vyhnula velkým horkům, které v této chvíli panují. I to bylo plus. Spokojenost panovala i s dvěma přípravnými zápasy. V tom prvním se zrodila remíza proti Vítkovicím 4:4, v tom druhém Valcíři porazili Třinec 5:2. Celé soustředění, a zápasová vytíženost všech hráčů, splnilo náš plán na tento úsek přípravy. Jsme velmi rádi, že to všichni hráči zvládli a hlavně ve velkém počtu hráčů, kvitoval trenér Radek Šmíd.