Velikonoční svátky vyplní domácí duel s Jihočechy

V dalším domácím střetnutí přivítáme ve Stovkách soupeře z Českých Budějovic.

MFK FRÝDEK-MÍSTEK - SK DYNAMO ČESKÉ BUDĚJOVICE

Dalším soupeřem našich A mužů bude ve Fortuna národní lize celek z jižních Čech. Klub, který má v nejvyšší soutěži odehráno více jak čtyři stovky utkání, se momentálně nachází na čtvrté příčce tabulky.

Oběma týmům se v minulém kole výsledkově nevedlo. Jihočeši prohráli na svém trávníku s lídrem tabulky z Olomouce 2:5, Valcíři naopak nestačili na momentálně střelecky velmi potentní Žižkov. Každý zápas je ale jiný a svěřenci trenérů Miroslava Nemce a Petera Venglarčíka věří, že se v sobotu večer bude ve Stovkách slavit. Hráči ale budou potřebovat vaši pomoc, takže zkusme jít za klubovým heslem - Společně za jedním cílem.

Směrem dopředu momentálně patříme díky otevřené hře ke čtvrtému nejproduktivnějšímu celku soutěže. Podpořme tedy "náš" mladý tým. Že umí fotbalem bavit a bojovat, to předvedli všichni v duelu s ostravským Baníkem.

I na sobotní utkání připravil klub slosovatelné Bulletiny, kdy se bude tradičně hrát o zajímavé ceny (tablet, který věnovala Fa Hrtus Partner, dále pak plato piv zn. Radegast a další drobné dárky - časopis Hattrick, vstupenky na další domácí zápas).

Utkání, které se odehraje v sobotu 15. dubna na stadionu ve frýdeckých Stovkách od 16.30 hodin, bude jako hlavní rozhodčí pískat Tomáš Klíma, kterému na pomezí bude pomáhat dvojice Petr Vít a Radim Dresler. Nad vším bude pečlivě bdít delegát svazu Ladislav Dofek.