U14 se premiéra povedla na jedničku

F r ý d e k-M í s t e k - Starší žáci mají za sebou vstup do Moravskoslezské žákovské ligy. Pro U14 to byla premiéra, která vyšla impozantně. Svěřenci trenérů Macíčka a Poledníka rozstříleli Prostějov 10:1. Na úspěšný vstup do soutěže to vypadalo i u U15. Ta vedla 2:0, ovšem druhá část utkání se mladým Valcířům bohužel nepovedla.

1.k.MSŽL | U15: MFK Frýdek-Místek - Prostějov 2:4 (2:1)
Branky FM: O. Švrček 2.
Sestava FM: Pohludka - Jedlička, Cudzik (41. Ježík), Žiga (53. Šimíček), Kuboš - Kováč, Míček, Křížek, Michalík (53. Jeřábek) - Hlosta, Švrček. Trenéři: Radek Šmíd a David Stachovec.

David Stachovec (trenér Frýdku-Místku): První mistrovské utkání tohoto ročníku nám bohužel nevyšlo, i když začátek zápasu jsme byli aktivnější ve 20. minutě jsme už vedli 2:0 díky střelecké formě Ondry Švrčka, ale tohle bylo bohužel z naší strany vše. Místo uklidnění hry se bohužel do našich nohou vlila nervozita, pramenilo to ve spoustě nakopávaných míčů, nepřesností, bez důrazu a naopak díky soupeřově důrazné hře a chuti otočit zápas jsme nakonec utkání prohráli. Hraje se osmdesát minut a tohle nám soupeř ukázal, že tato soutěž je kvalitní po celou dobu zápasu ne jen určitá část a k tomu by tak pro příští zápasy měli kluci přistupovat, bojovat až do poslední minuty, tohle nám bohužel včera chybělo…


1.k.MSŽL | U14: MFK Frýdek-Místek - Prostějov 10:1 (7:1)
Branky FM: Michalík 6, Golich 2, J. Míček, Kabát 
Sestava FM: Šimeček (48 Maruchnič), - Karas, J. Míček (c), Nalewajka, Matula (63 Grygar), - Šmondrk (58 Roman), Čapčuch, Foldyna, Michalík (48 Tománek) - Vrobel (48 Kabát), Golich (58 Teichman). Trenéři: Lubomír Macíček a Miroslav Poledník.

Lubomír Macíček (trenér Frýdku-Místku): První mistrovské utkání s novým ročníkem 2006 jsme zvládli výborně. Kluci si po cele utkání plnili své povinnosti, hráli aktivně, nutili soupeře k chybám a stříleli krásné branky. Pochvalu zaslouží cely tým za opravdu výborný výkon, kdy dominovali po celé utkání. 

×
Dnes v 15:30 | A-tým
FK Frýdek-Místek
MFK Karviná B