U13 ovládla turnaj v Źorech!

F r ý d e k-M í s t e k - V sobotu se zúčastnili mladí Valcíři z U13 turnaje v polských Źorech. A byli velmi úspěšní! Ve čtyřech utkáních proti polským soupeřům ani jednou neprohráli a po zásluze slavili celkové vítězství. Nejlepším střelcem turnaje se navíc stal Jakub Tvarůžka.

Valcíře čekali na turnaji velice kvalitní soupeři, cesta za celkovým prvenstvím tak rozhodně nebyla jednoduchá. „Odehráli jsme čtyři velmi kvalitní utkání. Každý zápas se hrál 2x 20 minut, a tak není divu, že na konci turnaje toho měli chlapci plné zuby. Kluky však musíme za přístup pochválit. Do každého zápasu šli s odhodláním vyhrát a odměnou jim pak byly skalpy velmi kvalitních polských týmu, komentovali zlatý turnaj trenéři Martin Rojíček a František Hlavatík. A nezůstalo jen u týmového ocenění. „Nejlepším střelcem turnaje se nakonec po penaltovém rozstřelu stal náš Jakub Tvarůžka kterému gratulujeme.

Frýdek-Místek obsadil první místo po výhrách nad Górnikem Zabrze, Jaworznem a domácími Źory. Pouze s Tychy náš tým remizoval. „Děkujeme celému týmu U13 za reprezentaci klubu. Vítězství na tomto turnaji bylo naprosto zasloužené. Hoši patří Vám velký dík, zakončili hodnocení úspěšného turnaje trenéři.

Výsledky FM: MFK Frýdek-Místek - Górnik Zabrze 2:0, MFK Frýdek-Místek - Academia 2012 Jaworzno 1:0, MFK Frýdek-Místek - GKS Tychy 1:1, MFK Frýdek-Místek - Academia Champions Žory 5:1

Sestava FM: Cáder, Strmiska - Hrůzek, Gogol, T. Rek, Hlavatík, Prepsl, Nešetřil, Haslhofer, Žáček, Meca, Tvarůžka, Majer, Pečiva, Uhlář, Bojda, Moravec. Trenéři: Martin Rojíček a František Hlavatík.

×
Dnes v 15:30 | A-tým
FK Frýdek-Místek
MFK Karviná B