Přehled zápasů v týdnu od 2. do 8. 9. 2019

Přehled zápasů v týdnu od 2. do 8. 9. 2019.

MUŽI

17.k. MSFL: HS Kroměříž - muži 4:2 (3:0) - branky FM: Ožvolda, Visić

6.k. MSFL: muži - 1.FC Slovácko B 2:1 (1:0) branky FM: Teplý, Bialek

DOROST

2.k. Mem. Vl. Marečka: mladší dorost U16 - 1.FC Slovácko 0:4 (0:2)
Sestava FM: Dragon (46. Pracuch) - Šponer (c), Ševčík, Vykopal, Rek, Vicher (46. Barčák), Jelínek, Maléř, Hrabec. Poloch (46. Rimmel), Králík. Trenéři: Karel Orel a Miroslav Onufer.
Od začátku utkání jsme byli horším týmem. Slovácko bylo ve všech herních činnostech lepší, nedovolilo nám po celé utkání téměř nic, až na jednu vyjímku, kdy se ocitl za stavu 0:2 sám před hostujícím brankářem Lukáš Králík, ale svou šanci nedokázal proměnit. Z tohoto pohledu je výsledek zcela zasloužený.

starší dorost U19 - 1.FC Slovácko B 3:2 (3:1) branky FM: Bányácski, Corriero, Nezhoda
Sestava FM: J. Málek – Dudek (c), Bányácski, Forch, Pavela – Packo, J. Mikulenka (65. Benc) – Nezhoda (88. Šostý), Corriero (90. Koval), Křenek (65. Psota) – Kolenič (80. Chýlek). Trenér: Jan Žižka.
Poločas jsme vyhráli naprosto zaslouženě, navíc Honza Málek chytil penaltu. I proto půli hodnotím velmi kladně. V té druhé jako bychom se začali bát o výsledek. Slovácko se navíc ukázalo jako velmi dobrý soupeř. Mě těší, že kluci zápas zvládli fyzicky, a že si hrábli až na samé dno. Když to řeknu zkráceně, my vstřelili tři branky, soupeř dvě, takže zasloužené vítězství.
Více o utkání si přečtete zde.

mladší dorost U17 - 1.FC Slovácko B 2:1 (2:1) - branky FM: Šeba 2
Sestava FM: Müller - Vyvial, Murín, Büchi, Račev - Jurga (45. Eltner) (68. Hrabec), Kulhánek, Střižík, Klimeš (c) - Kavka, Šeba (88. Rimmel)
Vstup do utkání nám moc nevyšel a již v páté minutě jsme prohrávali 1:0. Postupně jsme se však dostali do tempa a během dvou minut jsme dvěma góly Šeby skóre otočili. Kromě dobře fungující defenzivy bychom chtěli tentokrát pochválit celý tým za nasazení a bojovnost. Nepříjemnou kaňkou zápasu bylo zraňení hlavy Petra Eltnera, kterému přejeme brzké uzdravení a co nejrychlejší návrat na hřiště.

Hranice - starší dorost U18 1:3 (0:1) - branky FM: Chýlek, Rakovcij, Hodula
Sestava FM: Rusek - Hammer (c), M. Merta, Kolář, Nytra - Hodula (86. Niesner), Rakovcij, Cempírek, Chýlek (90. Tomančák) - Síedlok, Corriero (58. Dimel). Trenéři: Roman Vojvodík, Lukáš Čerňák, Josef Bardoň a Radomír Dian.
Zasloužená výhra. Na těžkém terénu jsme dobře kombinovali a soupeře herně přehrávali. 

Hranice - mladší dorost U16 1:0 (1:0)
Sestava FM: Dragon - Šponer, Vykopal, Ševčík, Rek, Barčák, Kaňák (c), Maléř, Hrabec (73. Vicher), Jelínek, Králík. Trenéři: Karel Orel a Miroslav Onufer.
V tomto utkání jsme se absolutně nedokázali vyrovnat s těžkým terénem, který představovala tvrdá, mokrá, rychlá umělka. Po většinu utkání jsme sice byli aktivnější a hráli vesměs na polovině Hranic, ale ovšem jen po šestnáctku, kde nám chyběla kreativita k překonání obranného bloku domácích, který často čítal 8, 9 hráčů. Propadli jsme hlavně v individuálních činnostech jednotlivců, kdy jsme měli obrovské problémy na tomto terénu hlavně s prvním dotykem a zpracováním míče. Branku jsme dostali po rohovém kopu a po několika brejkových situacích domácích nás ještě zachránily dvě tyčky od vyšší prohry. My jsme sice také vstřelili dvě branky Lukášem Králíkem, ale kvůli ofsajdovému postavení nebyly uznány.

ŽÁCI

FK Hodonín - starší žáci U15 0:4 (0:2) - branky FM: D. Němec 2, Michalík, O. Švrček
Sestava FM: Řeha - Jedlička (68. Hofírek), V. Míček (c), Cudzik, Kuboš (63. Bartek) - V. Kováč (50. Ježík), Hlosta, D. Němec, Michalík - O. Švrček, Kunčík. Trenéři: Radek Šmíd.
Výsledek jednoznačný, ale samotný zápas nebyl moc pohledný, nás potěšila opět produktivita v zakončení.

FK Hodonín - starší žáci U14 6:5 (2:3) - branky FM: Foldyna 2, Táborský, J.Míček, Nalewajka
Sestava FM: Maruchnič (50. Šimeček), Tománek (27. Matula), J.Míček (c), Nalewajka, Teichmann, Čapčuch, Šmondrk (50. Michalík), O Táborský, Golich (55. Vrobel), Foldyna. Trenéři: Lubomír Macíček a Miroslav Poledník.
Tento zápas jsme nezvládli, protože se nám nedařilo proměňovat i ty nejvyloženější šance a bylo jich hodně. Soupeř těžil z protiútoků, které dokázal proměnit. Ukázalo se, na co se musíme zaměřit v trénincích, aby se kluci zlepšovali.

MFK Vítkovice - mladší žáci U13 4:3 - branky FM: Bojda 2, Molitor
Sestava FM:Cáder, Strmiska - Végh, Rek, Hlavatík, Haslhofer, Prepsl, Žáček, Volný, Meca, Tvarůžka (c), Pečiva, Molitor, Bojda, Moravec. Trenéři: Martin Rojíček a František Hlavatík.
Zápas jsme odehráli bojovně a vytvořili jsme si spoustu šancí a to zejména v první třetině hry. Bohužel, naše produktivita byla velice nízká a to i přesto, že se v trénincích snažíme na zakončení pracovat. Je nutné vypíchnout dva stejné momenty, které v utkání nastaly. Konec druhé a třetí třetiny, kdy jsme obdrželi vždy lacinou branku a tím jsme se zřejmě sami připravili o vítězství nebo případný bod. I když o výsledek v této kategorii v podstatě nejde. Jde o situace, které je třeba si dobře zapamatovat. Slzy zklamání byly vidět na mnohých z nás. Byla to tvrdá škola. Kluky musíme ovšem pochválit od posledního utkání se hodně zvedli, kromě dobrého týmového výkonu byly viděny i výborné výkony jednotlivců. Tohle je cesta kterou chceme jít. Kluci díky, jen tak dále.

MFK Vítkovice - mladší žáci U12 21:3 (8:1, 8:1, 5:1) - branky FM: V. Šištík 2, Tsitzas
Sestava FM: Stromšík - Hejda, Tengler, Sochor, Vaculík, Tomáš, Michna (c), Žačik, Galásek, Šištík V., Tsitzas. Trenéři: Robert Schedling, Petr Vokoun a Ján Balko.
Soupeř nám ukázal svou kvalitu, my jsme bohužel zaostávali ve všech dovednostech. Hlavní problém nám stále děla defenzivní činnost, kdy dostáváme laciné branky, které způsobuje nekvalitní provedení, či řešení herních situací. Pozitivem je, že i za nepříznivého stavu jsme chtěli stále hrát fotbal.

Český Těšín - mladší žáci Future U13 0:4 (0:2) - branky FM: Nešetřil 4
Sestava FM: Rodek - Nešetřil, Uhlář, Hrůzek, Gongol (c), Krasula, Gabriš, Výmola, Bardoň, Stříž. Trenér: David Hejda.

Český Těšín - starší žáci Future U15 0:7 (0:1) - branky FM: Zezula 3, Jeřábek 2, Šimíček 2
Sestava FM: Dudek - Jeřábek, Žiga, Kalina, Pastucha, Zezula, Šimíček (c), Deingruber, Karas, Roman, Kabát, Strack, Stryja, Rodek, Hrůzek. Trenéři: David Stachovec a David Hejda.
Jsme rádi, že se kluci od začátku utkání drželi toho, co jsme si v kabině řekli. Soupeř byl fyzicky zdatnější, někdy to byly souboje, jak se řekne, David s Goliášem, ale hlavně kluci z ročníku 2006 se toho ani trochu nezalekli a zaslouží pochvalu za svůj výkon. V obou poločasech jsme byli lepším mužstvem, jen v té první půli jsme opravdu zahazovali zbytečně moc šancí, ale naštěstí v druhém poločase se střelecky začalo dařit a jednoznačně jsme soupeře přestříleli a zaslouženě vyhráli. 

SFC Opava - starší žáci U15 2:2 (1:1) - branky FM: Kunčík, O. Švrček
Sestava FM: Řeha - Jedlička, V. Míček (c), Cudzik, Kuboš (65. Pastucha) - Ježík (41. V. Kováč), Hlosta, Němec, Michalík - O. Švrček, Kunčík (65. Bartek). Trenéři: Radek Šmíd a David Stachovec.

SFC Opava - starší žáci U14 7:1 (4:1) - branky FM: Foldyna
Sestava FM: Šimeček (70. Maruchnič) - Karas, J. Míček (c), Nalewajka, Matula (41. Vrobel), Čapčuch (66. Stryja), Táborský (41. Michalík), Hottek, Šmondrk (52. Deingruber), Foldyna, Golich (66. Teichmann). Trenéři: Lubomír Macíček a Miroslav Poledník.
V zápase se Slezským Opava jsme zaostávali ve všech herních činnostech. Chyběla nám rychlost, důraz i práce s míčem. Nestačili jsme se zajišťovat, pomáhat jeden druhému a proto soupeř po zásluze zvítězil. 

SFC Opava - mladší žáci U13 12:0
Sestava FM: Strmiska - Végh, Hlavatík, T. Rek, Gongol, Prepsl, Žáček, Haslhofer, Hrůzek, Meca, Tvarůžka, Pečiva, Volný (c), Bojda, Nešetřil. Trenéři: Martin Rojíček a František Hlavatík.
Utkání ve kterém soupeř ukázal velkou kvalitu a zaslouženě vyhrál. Bohužel, ale zaostávali jsme ve všech herních dovednostech a k nějakým slušným akcím jsme se dostali až v poslední třetině za rozhodnutého stavu. 

SFC Opava - mladší žáci U12 5:3 (1:1,2:2,2:0) - branky FM: Michna 2, Tomáš
Sestava FM: Stromšík - Vaculík, Hejda, Sochor, Tomáš, Žáčik, Galásek, Výmola, Tsitzas, Bardoň, Michna (c), V. Šištík. Trenéři: Robert Schedling, Petr Vokoun a Ján Balko. 
Utkání s lídrem soutěže se hrálo za neustálého deště. Po porážce ve Vítkovicích jsme ale tentokráte podali daleko snaživější výkon. Co se týče defenzívy, byl to od nás opravdu zodpovědný a hlavně bojovný výkon. Pochvalu zaslouží jak Stromšík v brance, tak i Vaculík na kraji obrany. Co musíme více zlepšit, tak je náš přechod na útočnou polovinu soupeře. Nedělat zbytečné chyby....no, je toho pořád ještě mnoho. Taky mi chybí u kluků větší emoce. Vždyť nad soupeřem vedli v 50. m iutě 3:1! Každopádně klukům patří velká, ale opravdu, velká, pochvala. Stejně jako té hrstce rodičů, kteří nás přijeli i v tom nečase podpořit!!!

starší žáci Future U15 - Heřmanice 13:0 (7:0) branky FM: Strack 3, Kalina 2, Řeha 2, Teichmann 2, Deingruber, Bartek, Zezula, Šimíček
Sestava FM: Dudek - Hofírek, Kalina, Pastucha, Šimíček (c), Zezula, Bartek, Deingruber, Teichmann, Kabát, Roman, Strack, Stryja, Řeha. Trenér: Radek Šmíd.

mladší Future U13 - Heřmanice 6:1 (3:1) - branky FM: Nešetřil 2, Klepáč S. 2, Uhlář, Gabriš
Sestava FM: Kaňák - Rodek, Nešetřil (c), Uhlář, Hrůzek, Kakara, Krasula, Gabriš, S. Klepáč, D. Klepáč, Tengler, Stříž. Trenér: David Hejda.

PŘÍPRAVKY

ročník 2011 - Poruba (pondělí 2. 9. - hř. Stovky, 17.00 h)

ročník 2012 - Poruba (pondělí 2. 9. - hř. Stovky, 17.00 h)

ročník 2011 - Lískovec (středa 4. 9. - 17.00 h)

ročník 2012 - Lískovec (středa 4. 9. - 17.00 h)

Pržno - ročník 2009 (čtvrtek 5. 9. - hř. Pržno, 16.00 h)

Staré Město - ročník 2010 (čtvrtek 5. 9. - hř. Staré Město, 16.00 h)

Sedliště - dívky starší (čtvrtek 5. 9. - hř. Sedliště, 16.00 h)

ročník 2010 (sobota 7. 9. - turnaj Smilovice, 09.00 h)

Valašské Meziříčí - ročník 2009 (neděle 8. 9. - hř. Valašské Meziříčí, 09.00 h)

Valašské Meziříčí - ročník 2010 (neděle 8. 9. - hř. Dobrá, 11.00 h)

×
Dnes v 15:30 | A-tým
FK Frýdek-Místek
MFK Karviná B