MFK Frýdek-Místek je opět jedním klubem

Koncem prázdnin navázal předseda zapsaného spolku Bc. Radim Mamula na dohody se statutárním ředitelem akciové společnosti Bc. Mariánem Krištofem a za součinnosti pana Daniela Černaje, byl dotažen proces „Přidělení statusu přidruženého mládežnického klubu“. Tento směr byl následně schválen na zasedání VV FAČR dne 3.9.2019.

Tím tak dochází k transparentnímu a konstruktivnímu sjednocení obou právních subjektů ve prospěch sportovní stránky a fotbalu. Převedení soutěží a hráčů všech dorosteneckých kategorií na zapsaný spolek, je současně základem pro řádné plnění provozních procesů. Současně dorostenečtí hráči mohou bez omezení působit v A týmu a v budoucnu nebude nutné řešit jakékoli transfery hráčů mezi zapsaným spolkem a akciovou společností.

Zápisem změn v informačních systémech FAČR budeme navenek řádně vystupovat jako jeden klub, a to MFK Frýdek-Místek.

Současně tímto dochází ke sjednocení a rozdělení webových stránek a sociálních sítí.

Všem fanouškům klubu budu poskytovány veškeré sportovní zprávy, výsledky a rozhovory napříč všech věkových kategorií prostřednictvím stránek www.mfkfm.cz a https://www.facebook.com/MFKFM

Mládeži zůstane k dispozici pro podrobné informace profil https://www.facebook.com/MFKFMmladez/.

V nejbližší době se budou dále slučovat sportovně-metodické vize a cíle, to vše s prioritním zaměřením na podporu dětí, mládeže a provázanost odchovanců s A týmem.