Přehled zápasů v týdnu od 16. do 22. 9. 2019

Přehled zápasů v týdnu od 16. do 22. 9. 2019.

MUŽI

8.k. MSFL: muži - ČSK Uherský Brod 1:0 - branka FM: Šumský


DOROST

starší dorost U19 - HS Kroměříž 6:1 (3:1) - branky FM: Pavela 3, Bányácski, J. Mikulenka, Benc
Sestava FM: Sýkora (78. Müller) - Koval, Bányácski, Forch, Dudek (c) - Strouhal, Nezhoda (63. Benc) - Packo, J. Mikulenka, Pavela - Psota (52. Křenek). Trenér: Jan Žižka.
Kluky za dnešní bojovný výkon chválím. Po celé střetnutí jsme kombinovali lépe než náš soupeře. Bylo vidět, že se kluci fotbalem baví.

TJ Valalašské Meziříčí - starší dorost U18 5:1 (3:1) - branka FM: Cempírek
Sestava FM: Moják - Hammer (c), Šostý, Kolář, Mokroš (64. Niesner) - Hodula, Rakovcij, Cempírek, Siedlok (46. Nytra) - D. Foldyna (80. Stareček), Chýlek. Trenéři: Lukáš Čerňák, Josef Bardoň a Radomír Dian.

mladší dorost U17 - HS Kroměříž 5:0 (2:0) - branky FM: Šeba 2, Střižík 2, Kavka
Sestava FM: Müller - Vyvial, Büchi, Murín, Šponer - Jurga , Kulhánek, Klimeš (c), Maléř (60. Račev) - Střižík, Šeba (60. Kavka)
V prvním poločase jsme předvedli velmi kvalitní, kombinačně vyspělý výkon, který nám zajistil dvoubrankové vedení a početní převahu, protože po faulu na Střižíka uviděl brankář hostí ihned červenou kartu. Po přestávce jsme již hru zcela kontrolovali a přidali ještě tři branky. 

TJ Valalašské Meziříčí - mladší dorost U16 2:1 (1:1) - branka FM: Kaňák
Sestava FM: Dragon - Štětínský, Vykopal, Bartek (85. Vicher), A. Kowalczyk, Barčák, Kaňák (c), Jelínek, Hrabec (83. Němec), Holub (60. Stareček), Králík. Trenéři: Karrel Orel a Miroslav Onufer.
Opět nevydařené utkání co se týče předfinální a finální části hry. Tak jako nedávno v Hranicích, tak i ve Val. Meziříčí jsme nedokázali výrazněji překonat obranný val urputně bránících domácích. Nebylo nám nic platné, že sice většinu času utkání jsme odehráli na polovině soupeře, ale bohužel bez nějakých větších šancí. Do vedení jsme sice šli po krásné střele pod břevno od Vojty Kaňáka, ovšem dále už jsme se nedokázali gólově prosadit. Naopak jsme Val. Mezu dovolili svými obrovskými individuálními chybami v rozehrávce na naší polovině, kdy jsme 2x přihráli soupeři tak, že běželi sami na brankáře, vytěžit z minima maximum a zvítězit.


ŽÁCI

mladší žáci U13 - FK Fotbal Třinec 1:4 - branka FM: Meca
Sestava FM: Cáder, Rára - Rek, Végh, Hlavatík, Žáček, Haslhofer, Tvarůžka, Meca, Pečiva, Molitor, Bojda, Majer, Hrůzek, Volný (c). Trenéři: Martin Rojíček a František Hlavatík.
Utkání které bylo dlouhou dobu vyrovnané rozhodla třetí třetina kdy jsme si nepohlídali standardní situace a soupeř tak strhl vítězství na svou stranu. Nutno podotknout, že fyzická vyspělost soupeře byla zřetelná a v soubojích šla cítit. Je škoda, že ve chvíli kdy jsme výsledek srovnali se nám nepodařilo proměnit dvě šance, mohlo se to vyvíjet opačně. 

mladší žáci U12 - FK Fotbal Třinec 3:8 (0:4,2:1,1:3) - branky FM: Michna 3
Sestava FM: Kaňák, Stromšík- Vaculík, Sochor, Hejda, Šištík V., Klepač S., Výmola, Galásek, Tomáš, Žačik, Alfery, Tsitzas, Michna a Mohelník. Trenéři: Robert Schedling, Petr Vokoun a Ján Balko
Derby proti Třinci jsme začali hodně pasivně, takže jsme si v první třetině nic ani nevytvořili a hlavně hodně chybovali. Zlepšená druhá a třetí třetina nám ukázala, že i s týmy jako je Třinec, můžeme v této věkové kategorii hrát dobrý fotbal. I přesto, že soupeři chyběl střelecky indisponovaný Bujok, sehráli jsme s ním o něco lepší zápas, než v letní přípravě. Jsme pokorní, víme, že máme obrovské nedostatky, ale budeme pilně pracovat tak, že jednou budeme tomuto soupeři vyrovnaným sokem.

starší žáci Future U15 - Slovan Havířov 19:0 (8:0) - branky FM: Ježík 5, Molitor 5, Kalina 2, Pečiva 2, Vrobel 2, Jeřábek 2, Šimíček
Sestava FM: Strack - Roman, Stryja, Vrobel, Jeřábek, Ježík, Kalina, Šimíček (c), Zezula, Molitor, T. Rek, Žáček, Volný, Végh, Pečiva. Trenér: Adam Filip.

mladší žáci Future U13 - Slovan Havířov 1:6 (1:4) - branka FM: D. Kakara 
Sestava FM: Pastrňák - Krasula, Kakara, Nešetřil (c), Uhlář, Vyvial, K. Šištík, Janík, Bardoň, Gabriš, D. Klepáč.

starší žáci U15 - MFK Karviná 10:4 (4:1) - branky FM: O. Švrček 7, Kunčík 2, Michalík
Sestava FM: Pohludka (65. Dudek) - Jedlička, Cudzik, V. Míček (c), Kuboš (57. Pastucha) - Křížek (41. Michalík), Hlosta (60. Bartek), Němec, V. Kováč - O. Švrček, Kunčík. Trenéři: Radek Šmíd a David Stachovec.
Naší velkou slabinou je zakončení, proměňování vyložených šancí. Hodně se na tuto problematiku zaměřujeme na tréninku a konečně se nám tato snaha začíná vyplácet. Na začátku utkání šel sice soupeř do vedení, ale díky rychlé akci jsme dokázali vyrovnat. Střelecky se nám v tomto utkání opravdu dařilo hlavně Ondrovi Švrčkovi, který svůj výkon okořenil sedmi brankami. Bohužel byly v utkání i momenty, kdy jsme po zbytečných individuálních chybách inkasovali, což nás může v jiných utkáních mrzet. 

starší žáci U14 - MFK Karviná 2:7 (1:4) - branky FM: Foldyna, Stryja
Sestava FM: Maruchnič (41. Strack) Vrobel (41. Matula), J. Míček (c), Nalewajka (41. Teichmann), Karas, Táborský, Čapčuch (60. Stryja), Hottek, Michalík (54. Šmondrk), Foldyna, Golich (60. Roman). Trenéři: Lubomír Macíček a Miroslav Poledník.
V zápase proti Karviné nám soupeř udělil lekci v jednoduchosti. Stačilo mu na nás být důrazný v osobních soubojích a mít kvalitní zakončení. Naši kluci se nezajišťovali, nezdvojovali a taky ztráceli hodně míčů ve středu hřiště, a tím soupeř podnikal jeden protiútok za druhým. Taky se ukázalo, že pokud naši lídři týmu, nepodají svůj standartní výkon, tak to je pro ostatní těžké, je podpořit. 


PŘÍPRAVKY

Hukvaldy - ročník 2011 (okres, pondělí 16. 9. - hř. Hukvaldy, 17.00 h)

Hukvaldy - ročník 2012 (okres, pondělí 16. 9. - hř. Hukvaldy, 17.00 h)

ročník 2010 - MFK Vítkovice (příprava, úterý 17. 9. - hř. Lískovec, 17.00 h)

Frýdlant - ročník 2009 (okres, středa 18. 9. - hř. Frýdlant, 16.00 h)

ročník 2011 - MFK Vítkovice (příprava, sobota 21. 9. - hř. Stovky UMT, 9.00 h)

ročník 2012 - MFK Vítkovice (příprava, 21. 9. - hř. Stovky UMT, 9.00 h)

×
Dnes v 16:00 | A-tým
FC Slovan Rosice
FK Frýdek-Místek