Valcíři doplnili svůj kádr

Krátce před uzavřením přestupního termínu se klubovému vedení MFK Frýdek-Místek podařilo do A týmu přivést další dva fotbalisty.

„Klub se tak snaží reagovat na relativně špatné výsledky A týmu na začátku sezony, ale také i na fakt, že dva naši hráči obdrželi červené karty. U Petra Hurty se jedná o trest na tři soutěžní utkání, u Matěje Hýbla čekáme trest podobný. Navíc se potýkáme také i se zraněním některých hráčů, kdy u Kuby Teplého vyčkáváme na výsledky magnetické rezonance, tam je podezření na poranění menisku,“ prozradil sportovní manažer MFK Frýdek-Místek Daniel Černaj.

ZMĚNY V KÁDRU

Tím prvním hráčem je čtyřiadvacetiletý obránce Jan Koňařík, který s fotbalem začínal v Halenkově. V mládežnické kategorii dále působil ve Vsetíně, Sigmě Olomouc či Hlučíně. Následovalo pak hostování v Polance, krátké působení v polském celku Orzeł Branice a naposledy Honza hrával třetí ligu ve Viktorii Otrokovice. Na svém kontě má momentálně 18 utkání v MSFL.

Tím druhým, kdo naše řady rozšíří minimálně pro podzimní část sezony, je třiadvacetiletý nigerijský útočník Mohammed Olarewaju Hadi. Ten v uplynulé sezoně nasbíral v ČFL za Radotín 26 startů a vstřelil 4 branky. V únoru 2018 přišel Hadi do Bohemians 1905 z klubu Eagle Wings FC.


Jan Koňařík

Narozen: 3. 3. 1995
Post:obránce
Hráčská kariéra: Halenkov, FC Vsetín, Sigma Olomouc, FC Hlučín, SK Polanka, Orzeł Branice (PL), Otrokovice
18 utkání v MSFL


Mohammed Olarewaju Hadi (
Nigérie)
Narozen:8. 8. 1996
Post:útočník
Hráčská kariéra: Eagle Wings FC (Nigérie), Bohemians 1905, Radotín (ČFL)
Ve třetí lize nasbíral v uplynulé sezoně za Radotín 26 startů a vstřelil 4 branky. V únoru 2018 přišel do Bohemians 1905 z klubu Eagle Wings FC.

×
Dnes v 15:30 | A-tým
FK Frýdek-Místek
MFK Karviná B