Klub prodloužil smlouvy s dalšími hráči

Další skvělé informace směrem k naším fanouškům. S Valcíři podepsali smlouvy další hráči.

Již v minulých dnech jsme fanoušky informovali, že se sportovnímu manažerovi A týmu Marku Čechovi podařilo do zdárného konce dotáhnout prodloužení profesionálních smluv s obráncem Michalem Švrčkem a následně i s brankářem Ondřejem Prepslem.

Nyní můžeme prozradit další novinky z klubu. Smlouvu do 30. června 2018 prodloužil krajní obránce Pavol Ilko. Minimálně o rok déle, tedy do konce června 2019, bude v našem klubu působit středopolař Marek Šichor. Ač už to vypadalo, že v zimě přijdeme o nejlepšího podzimního střelce mužstva Nicolase Šumského, můžeme prozradit, že tento šikovný fotbalista prodloužil s Valcíři smlouvu do 31. prosince 2019. "Naším stěžejním cílem je stabilizace kádru. Chceme se vyhnout do budoucna nějakým hromadným odchodům a pak zase následným hromadným příchodům. Kádr chceme mít pospolu delší dobu, úkolem bude i udržení stěžejních článků našeho týmu," řekl sportovní manažer druholigového A týmu Marek Čech.

"Kdybych měl být upřímný, tak můžu říct, že zájem ostatních týmů o mou osobu byl v zimě opravdu velký. Jsem ale mladý, takže jsem dospěl k názoru, že na odchod z Frýdku mám ještě čas. Líbí se mi tady, navíc se mi i daří, takže to rozhodnutí prodloužit smlouvu nebylo až tak těžké. Chci teď společně s kluky pomoci Frýdku-Místku k dosažení co nejlepšího umístění v letošní sezoně," podotkl autor osmi podzimních tref, Nicolas Šumský.