Přehled zápasů v týdnu od 7.10. do 13.10. 2019

Přehled zápasů v týdnu od 7.10. do 13.10. 2019.

KVALIFIKACE ME DO 19 LET

Norsko - Azerbajdžán 1:0

Norsko - San Marino 8:1


MUŽI

11.k. MSFL: FK Blansko - muži 1:0


DOROST

starší dorost U18 - Viktoria Přerov 4:0 (0:0) - branky FM: Cempírek 2, Corriero, Zrůnek
Sestava FM: Rusek - Hammer (c), Rakovcij, Kolář, Mokroš (78. Nytra) - Brojač (86. Niesner), M. Merta, Cempírek, Zrůnek (67. Hodula) - Corriero (86. Foldyna), Siedlok (78. Dimel). Trenéři: Roman Vojvodík, Lukáš Čerňák, Josef Bardoň a Radomír Dian.
Krom bodového úspěchu jsme se soustředili na to, abychom neinkasovali, jelikož jsme, především ve venkovních utkáních, dostali více gólů. Trochu jsme i pozměnili sestavu. Skvěle se nám povedla druhé půle, kdy jsme v rozmezí pár minut vstřelili čtyři góly. Kluky musím za výkon pochválit. Minulé zápasy se nám nevydařily, jsme rádi, že jsme to konečně zlomilii, zvláště proti kvalitnímu soupeři, jelikož Přerov se pohybuje na špici tabulky. Pochipetlně nás také těší, že jsme jej v tabulce dotáhli.

mladší dorost U16 - Viktoria Přerov 3:0 (2:0) - branky FM: Králík, A. Kowalczyk, F. Šponer
Sestava FM: Dragon - Štětínský, Ševčík, Vykopal, Rek - Barčák (88. Vicher), Kaňák (c), Maléř, A. Kowalczyk - F. Šponer, Králík. Trenéři: Karel Orel a Miroslav Onufer.
Po dlouhé době jsme se sešli v silné sestavě, vrátili se kluci po zranění, nemocích a z těchto důvodů to na hřišti bylo patřičně znát. Proti vedoucímu celku naší soutěže jsme zvítězili zcela zaslouženě a všichni kluci zaslouží za předvedený výkon velkou pochvalu. Obrana hrála kompaktně bez nějakých větších chyb, v záloze kralovali a výborně tvořili hru s chutí hrající středoví hráči Vojta Kaňák s Ondrou Maléřem podporováni krajními záložníky a defenzivu soupeře ničil svými neúnavnými sprintovými náběhy s výbornou finální přihrávkou Filip Šponer hrající v útoku, kterého kvalitně doplňoval střelec Lukáš Králík. Na hřišti nebyl nikdo, kdo by podal byť jen průměrný výkon a branek jsme mohli dát mnohem víc než jen tři. Takhle by jsme si představovali, jak by měl vypadat kvalitní herní výkon celého mužstva.

Vysočina Jihlava - starší dorost U19 1:3 (0:1) - branky FM: Nezhoda 2, Packo z pk.
Sestava FM: Sýkora – Dudek, Bányácski, Packo, Procházka – J. Mikulenka (76. Kolenič), Strouhal – Nezhoda (86. Šostý), Corriero (62. Chýlek), Pavela (81. Benc) – Křenek (72. Krajčo). Trenéři: Jan Žižka a Jakub Hottek.
Musím říct, že jsme po celé utkání byli lepším týmem a naprosto zaslouženě jsme tu vyhráli. Už v první půli jsme se snažili napadat rozehrávku soupeře, což domácím dělalo velký problém. Jihlava tam sice měla nějaké náznaky šancí, kdy jsme později dostupovali k jejich hráčům, ale jinak družstvo pracovalo vesměs na jedničku.

Vysočina Jihlava - mladší dorost U17 4:0 (1:0)
Sestava FM: Müller - Kulhánek, Büchi (68. Vyvial), Murín, F. Šponer (46. Račev) - Jurga, Kaňák (46. Kolenič), Klimeš (c), Maléř (46. Hrabec) - Střižík, Šeba. Trenéři: Kamil Raška a Milan Šponer.
Na Vysočině jsme se neprezentovali dobrým výkonem a bohužel jsme za soupeřem zaostávali ve všech herních činnostech včetně nasazení a důrazu v osobních soubojích. Domácí se poměrně snadno dostávali do šancí, hráli s chutí a po zásluze zvítězili. 


ŽÁCI

Příprava: mladší žáci U12 - FK Nový Jičín 4:2 (1:1, 2:0, 1:1) - branky FM: Michna 3, Horňák

SK Hranice - mladší žáci U13 3:2 (2:1, 0:1, 1:0) - branky FM: Tvarůžka, Bojda
Sestava FM: Cáder, Pastrňák - L. Hlavatík, Gongol, Vegh. Rodek, Uhlář, Hrůzek, Rozdolský, Žáček, Volný (c), Meca, Tvarůžka, Nešetřil, Bojda, Prepsl. Trenéři: Martin Rojíček a František Hlavatík.
Utkání rozhodl náš nedůraz v soupeřově pokutovém území. V zápase jsme si vytvořili spoustu šancí, ale naše zakončení je i přesto, že v tréninku se prakticky ničemu jinému nevěnujeme, žalostné. Dva góly za 90 minut hry je strašně málo!

SK Hranice - mladší žáci U12 8:6 (3:2, 4:2, 1:2) - branky FM: Tomáš 2, Vyvial 2, Michna, Vaculík
Sestava FM: Kaňák, Stromšík - Mohelník, Sochor, Vaculík, Janík, Hejda, Vyvial, Michna (c), Tomáš, Žáčik, Galásek, Alfery, K. Šištík, Bardoň. Trenéři: Robert Schedling, Petr Vokoun a Ján Balko.
Takový náš klasický zápas, kdy jsme hned od začátku museli dotahovat tříbrankové manko. Na začátku druhé třetiny se nám to i podařilo, ale po dalších individuálních chybách soupeř znovu odskočil na rozdíl tří gólů. Pořád nám chybí větší zaujetí o samotnou hru, zkrátka chtít něco udělat s nepříznivým stavem a hlavně probudit v sobě nějaké emoce. Ale chyběl nám i větší důraz, v tom nás domácí předčili.

Sigma Olomouc - starší žáci U15 4:1 (1:0) - branka FM: Hofírek
Sestava FM: Pohludka - Jedlička, Cudzik, V. Míček (c), Kuboš - Křížek (73. Hottek), Hlosta, D. Němec, Bartek (53. Hofírek) - Kunčík (65. Šimíček), O. Švrček. Trenéři: Radek Šmíd a David Stachovec.
Stál nám v cestě soupeř z řad TOP týmů naší soutěže a musíme říct, že to potvrdil. Nutné však dodat, že jsme mu to opravdu dosti usnadnili. Náš výkon byl mdlý, bez pohybu, nabídky a k tomu jsme přidali nedůraz v osobních soubojích. Nevytvořili jsme si žádnou brankovou příležitost, a tak výsledek nemohl dopadnout jinak. Musíme se opravdu z dnešního utkání oklepat a urychleně navázat na předešlé utkání.

Sigma Olomouc - starší žáci U14 7:0 (2:0)
Sestava FM: Šimeček (41. Maruchnič) - Teichmann, J. Míček (c) (54. Kabát), Táborský (49. Karas), Matula, Stryja (46. Roman), Čapčuch, Hottek, Vrobel (49. Deingruber), Foldyna, Golich. Trenéři: Lubomír Macíček a Miroslav Poledník.
V zápase na hřišti Sigmy Olomouc jsme zaostávali v důrazu, v osobních soubojích, dále i v rychlé práci s míčem. Byla to lekce z fotbalovosti. Když budeme hodnotit zápas, tak ještě v první půli jsme stačili držet krok s hráči Sigmy a vytvořit si pár šancí, ale v druhém poločase už domácí dominovali a zatlačili nás na naší polovině a s chutí si zastříleli a zahráli. Z tohoto zápasu je potřeba se poučit a vyvarovat chyb, kterých jsme se dopouštěli. 

starší žáci Future U15 - Orlová 5:0 (2:0) - branky FM: Kalina 2, Deingruber, Strack, Kabát
Sestava FM: Řeha - Stryja, Kabát, Deingruber, Roman, Matula, Tvarůžka, Meca, L. Hlavatík, Hofírek, Bartek, Strack, Kalina, Jeřábek, Ježík, Šimíček (c). Trenér: Adam Filip.

mladší žáci Future U13 - Orlová 9:0 (3:0) - branky FM: Stříž 3, Krasula 2, Nešetřil 2, V. Šištík, Gabriš
Sestava FM: Rára - Krasula, Rodek, Nešetřil (c), Hrůzek, Rozdolský, V. Šištík, Gabriš, D. Klepáč, Stříž, Výmola. Trenér: David Hejda.


PŘÍPRAVKY

ročník 2009 (okres, úterý 8.10. - hř. Lískovec, 16.30 h)

ročník 2012 (Ondrášovka Cup, kvalifikace, úterý 8.10. - hř. Karviná, 10.00 h)
Baník Ostrava, Fotbal Třinec, MFK Vítkovice, MFK Frýdek-Místek, MFK Karviná, 1.FC Poruba, TJ Valašské Meziříčí, SK Hranice

ročník 2011 (Ondrášovka Cup, kvalifikace, středa 9.10. - hř. Karviná, 10.00 h)
Baník Ostrava, Fotbal Třinec, MFK Vítkovice, MFK Frýdek-Místek, MFK Karviná, 1.FC Poruba, Spartak Budišov nad Budišovkou, Slavoj Olympia Bruntál

ročník 2010 (okres, čtvrtek 10.10. - hř. Brušperk, 16.15 h)

ročník 2013 (Uher Festival, sobota 10.10. - hř. Stovky UMT, 8.30 h)

ročník 2012 (Uher Festival, sobota 10.10. - hř. Stovky UMT, 8.30 h)

děvčata mladší (Uher Festival, sobota 10.10. - hř. Stovky UMT, 8.30 h)

×
Dnes v 15:30 | A-tým
FK Frýdek-Místek
MFK Karviná B