Přehled zápasů v týdnu od 21.10. do 27.10. 2019

Přehled zápasů v týdnu od 21.10. do 27.10. 2019.

MUŽI

13.k. MSFL: Baník Ostrava B - muži 0:4 (0:1) - branky FM: Hykel, Teplý, Šohaj, Varadi


DOROST

starší dorost U18 - Stará Bělá 5:0 (2:0) - branky FM: Zrůnek 2, Corriero 2, Siedlok
Sestava FM: Rusek - Hammer (c), Niesner (77. Hodula), M. Merta, Mokroš - D. Foldyna (46. Nytra), Rakovcij, Corriero, Brojač (46. Kolář) - Zrůnek, Siedlok (58. Cempírek). Trenéři: Roman Vojvodík, Lukáš Čerňák, Josef Bardoň a Radomír Dian.
Stará Bělá byla velmi houževnatým soupeřem, dokud cítila šanci na body byla velice nepříjemná. Škoda, že jsme třetí branky nepřidali dříve, mohli jsme hrát ve větším klidu. Výhra nás samozřejmě těší, byť je samozřejme stále na čem pracovat. Pozitivem samozřejmě nejsou jen body, ale i třetí čisté konto v řadě.

mladší dorost U16 - Stará Bělá 6:0 (3:0) - branky FM: Jelínek, Bartek, Kaňák, Barčák, Hrabec, P. Vyvial
Sestava FM: Dragon - Štětínský (58. Vicher), Vykopal, Bartek, P. Vyvial, Barčák, Kaňák, Ševčík, Hrabec, Poloch (46. Stareček), Jelínek (46. Rimmel)
Výsledkově lze tohle utkání hodnotit vcelku pozitivně. Ovšem co se týče předvedené herní kvality z naší strany, tam těch pozitiv moc k vidění bohužel nebylo. Kombinačně nám tohle utkání vůbec nevyšlo, docházelo k velkému množství jednoduchých ztrát míče, nebyli jsme schopni prosadit se ve hře jeden na jednoho, vytvořit si nějaký soustavný tlak a tím pádem taky větší počet brankových příležitostí. Kromě vstřelených branek jsme si jich moc dalších nevypracovali. Ke vší úctě k soupeři, tohle utkání jsme měli zvládnout s daleko větším přehledem, kde se měla hlavně ve větší míře projevit herní kvalita našich hráčů.

SK Líšeň - starší dorost U19 0:3 (0:1) - branky FM: Křenek 3
Kluky musíme opět moc pochválit. Byli tady od úvodní minuty jasně lepší. Nechybělo nám sebevědomí, byli jsme silnější na míči, prostě opravdu výborný výkon.
Sestava FM: J. Málek – Forch, Bányácski, Packo, Dudek (c) (77. Koval) – Strouhal, J. Mikulenka (66. Psota) – Chýlek (72. Benc), Nezhoda, Pavela (46. Kolenič) – Křenek (78. Šostý). Trenéři: Jan Žižka a Jakub Hottek.

SK Líšeň - mladší dorost U17 3:2 (1:2) - branky FM: Střižík, Kavka
Sestava FM: Müller - Büchi (70. F. Šponer), Klimeš (c), Murín, P. Vyvial (46. Bartek) - Hrabec (46. Kaňák), Kulhánek, Jurga, Maléř - Střižík, Kavka (70. Rimmel). Trenéři: Kamil Raška a Milan Šponer.
Na jihu Moravy jsme sehráli s Líšeňskými velmi kvalitní utkání. Opět se nám dařilo rychle přecházet do útočné fáze, vytvářeli jsme si dobré brankové příležitosti a v poločase jsme vedli 2:1. I v druhé půli jsme byli aktivní, ale domácím se podařilo přímo z rohového kopu vyrovnat a o deset minut později bohužel i vstřelit vítězný gól.

ŽÁCI

mladší žáci U13 (Ondrášovka Cup, kvalifikace, 4. místo)
Sestava FM: Cáder, Rára - Rodek, Végh, Gongol, Rek, Haslhofer, Hrůzek, Nešetřil, Žáček, Volný (c), Majer, Meca, Pečiva, Prepsl, Uhlář
Výsledky FM: Třinec - MFK 2:0, MFK - Vítkovice 0:0, Hlučín - MFK 0:1, Kroměříž - MFK 1:2, MFK - Stará Bělá 2:2, Baník - MFK 4:0, MFK - Karviná 1:0
Turnaj, ve kterém jsme dali prostor i méně vytěžovaným chlapcům. Bohužel, na postup do hlavní části turnaje jsme neměli. Herní projev byl mdlý a jen u pár chlapců se dá říct, že k turnaji přistoupili na 100%. Z toho se musíme ponaučit. Chlapci, je třeba přidat a začíná to už na tréninku.

Baník Ostrava - starší žáci U15 (odloženo na 13.11.)

Baník Ostrava - starší žáci U14 (odloženo na 13.11.)

Sigma Olomouc - mladší žáci U13 8:0 (3:0, 4:0, 1:0)
Sestava FM: Cáder, Rára - Rek, Végh, Gongol, Haslhofer, Uhlář, Volný (c), Majer, Meca, Tvarůžka, Hlavatík, Prepsl, Pečiva. Trenéři: Martin Rojíček a František Hlavatík.
Stáli jsme proti skvělému soupeři, který prokázal, že patří k tomu nejlepšímu v soutěži. Bojovali jsme a do utkání dali všechno. Co se týče hry dozadu, tak to nebylo zlé. Spíše nás mrzí, že jsme nedali nějakou branku, podpora útoku byla slabá. Je pravda, že soupeř byl fyzicky daleko před námi a někteří naši subtilní hráči prostě neměli a nemohli mít nárok. Kluky chceme i tak pochválit. Utkání odmakali i za nepříznivého stavu.

Sigma Olomouc - mladší žáci U12 16:0
Sestava FM: Feber - Vaculík, Tomáš (c), Janík, Sochor, Výmola, Galásek, L. Vyvial, Hejda, Mohleník, Žáčik, Alfery, Michna. Trenéři: Robert Schedling, Petr Vokoun a Ján Balko. 
Jak zápasy s Baníkem, tak i se Sigmou, byly jedny z nejtěžších v celé podzimní sezoně. Hráli jsme proti nejlepším celkům ligové soutěže. Poznali jsme obrovský rozdíl mezi individuální fotbalovou dovedností, myšlením, ale i samotným provedením. V tomto teď za špičkou hodně zaostáváme. Každopádně za utkání na Sigmě bychom chtěli pochválit brankáře Fiju Febera, který nám vypomohl z přípravky. Chytal výborně.

Staříč - starší žáci Future U15 2:1 (1:0) - branka FM: Zezula
Sestava FM: P. Dudek - Jeřábk, Kalina, V. Kováč, Hofírek, Pastucha, Šimíček (c), Zezula, Kabát, Deingruber, Golich, Matula, roman, Stryja, Strack. Trenér: Adam Filip.

Staříč - mladší žáci Future U13 0:6 (0:2) branky FM: Nešetřil 3, Rodek, S. Klepáč, K. Šištík
Sestava FM: Pastrňák - Rodek (c), Nešetřil, Hrůzek, Stříž, V. Šištík, K. Šištík, D. Klepáč, S. Klepáč, Bardoň, Gabriš, Tengler, Tsitzas. Trenér: David Hejda.


PŘÍPRAVKY

ročník 2011 - MFK Vítkovice (příprava,sobota 26.10. - hř. Stovky, 10.00 h)

ročník 2012 - Baník Ostravva (příprava, sobota 26.10. - hř. Stovky, 10.00 h)

×
Dnes v 16:00 | A-tým
FC Slovan Rosice
FK Frýdek-Místek