MFK Vítkovice - FK Frýdek-Místek 1:1

Na závěr podzimu zajížděli nejstarší dorostenci MFK do nedalekých Vítkovic. Derby nakonec vítěze nemělo, zápas skončil nerozhodně 1:1.
15.kolo (10.11.2019) | TC Vítek
MFK Vítkovice - FK Frýdek-Místek
1:1


Komentář

Valcíři měli lepší vstup do utkání, když se ve 14. minutě po rychlé akci ujali vedení. To Koval přesným centrem našel volného Chýlka a ten nezaváhal - 0:1. V regionálním derby se hrál nadále vyrovnaný fotbal. "Musím uznat, že domácí hráli velmi dobře. My si po vedoucí brance dlouho koledovali o vyrování," poznamenal frýdecko-místecký trenér Jan Žižka. A jak řekl kouč Valcířů, tak se i po změně stran stalo. V 54. minutě srovnal skóre domácí Dujsík - 1:1. Tímto stavem nakonec i utkání skončilo. Po podzimu patří frýdecko-místecké "devatenáctce" v tabulce MSDL krásné 2. místo, pouhý bod za vedoucí Jihlavou. Jarní odvetná část bude z toho pohledu jistě velmi dramatická.

Frýdek čeká v týdnu ještě přípravné utkání v Karviné. Na umělé trávě karvinské Kovony se s domácím ligovým celkem hraje v pátek 15. listopadu od 17 hodin.

Ohlasy trenérů


Jan Žižka (trenér Frýdku-Místku U19): Bylo to derby se vším všudy. I ty emoce k tomu fotbalu patří. My jsme nejspíš bod získali, mohli jsme totiž i prohrát. Soupeř měl svou sílu, měl i více brankových příležitostí, které naštěstí proměnit nedokázal.


Fotogalerie

×
Dnes v 16:00 | A-tým
FC Slovan Rosice
FK Frýdek-Místek