Předprodej lístků na Baník byl zahájen

Od pondělního dne probíhá ve Stovkách předprodej vstupenek na sobotní derby s Baníkem Ostrava.

Chcete stihnout úvodní hvizd dlouho očekávaného derby s Baníkem? Neváhejte si tedy vstupenku zakoupit již v předprodeji, předejdete tak zdržení, které vás při pozdním příchodu na stadion může potkat.

Předprodej byl zahájen v pondělí 6. března na sekretariátu MFK FM. Vstupenky si budete moci dále zakoupit v pracovních dnech, a to od 9.00 do 17.00 hodin. Můžeme prozradit, že o zápas je opravdu zájem, vždyť během prvního dne předprodeje se prodalo několik stovek lístků. Vstupenku si budete moci zakoupit i v den utkání, kdy se pokladny otevřou ve 13.00 hodin.

CENA VSTUPENEK (nemění se)

Vstup tribuna/ochozy 70,- Kč
Vstup tribuna/ochozy osoby starší 62 let a ZTP 40,- Kč
Vstup tribuna/ochozy ženy a děti od 6-ti let 20,-Kč

INFORMACE PRO FANOUŠKY BANÍKU OSTRAVA

Vstupenky na sobotní zápas Baníku ve Frýdku-Místku můžete od úterka nakupovat přímo v Ostravě. Pořádající klub zaslal na Bazaly 1000 lístků pro potřeby fanoušků Baníku. Cena vstupenky je 70 korun.

Vedení domácího klubu se k příznivcům Baníku postavilo velmi vstřícně a celkovou kvótu vstupenek do hostujících sektorů postupně navýšilo až na konečných 1000 kusů. Jejich předprodej odstartoval v úterý v 9.00 ve Fanshopu na Bazalech a potrvá až do pátečního odpoledne. Denní otvírací doba Fanshopu je od 9 do 17 hodin.

O lístky na sobotní derby ve Frýdku-Místku je v Ostravě velký zájem. Po prvním předprodejním dni je pryč polovina z tisícovky vstupenek do hostujících sektorů.

DOPORUČENÍ FANOUŠKŮM OBOU TÁBORŮ

Díky vzájemné technické kooperaci obou klubů doporučujeme, aby domácí fandové v rámci možností využili veřejnou městskou dopravu, pokud je to možné.

Naopak fanouškům z Ostravy doporučujeme, aby využili vlakové spoje z Ostravy do stanice Lískovec, ze které budou nasměrováni organizačními složkami na stadion Stovky.

Kapacita parkoviště před stadionem je omezená, předejdeme tak vzájemně nepříjemným frontám a zdržením.