U12 si proti Púchovu zastřílela

F r ý d e k-M í s t e k - Po týdnu přijel do Stovek opět Púchov, tentokrát však mladší žáci. A U13 a U12 se proti němu dařilo. Starší žáci se utkání také se slovenským soupeřem, prověřil je Martin.

Druhý poločas proti Martinu se U15 nepovedl

Když otevřel již v první minutě skóre utkání proti Martinu Hlosta, vypadalo to, že Valcíři půjdou zdárně za druhou výhrou v přípravě. Ovšem nakonec to bylo úplně jinak. Slovenský soupeř na konci první půle srovnal a druhé dějství bylo již v jeho režii. Některé góly inkasovaly naše barvy sice lacino, to však nic nemění na tom, že si Martin odvedl ze Stovek vysoké vítězství. I taková utkání však v přípravě nastávají a je třeba se z nich poučit.

PŘÍPRAVA U15: MFK FM - Fomat Martin 1:6 (1:1)


U14 byla proti Martinu produktivní

U14 si připsala proti Martinu stejný výsledek jako U15, nicméně v opačeném gardu. Valcíři ovládli první půli jednoznačně 5:0, když střelecky zářil především Jakub Michalík, který stihl i zápas za U15. Na jeho poločasový hattrick, navázal ještě v úvodním dějství dvěma góly Lukáš Strack. „V zápase proti Martinu jsme museli využít kluků z U15 a U13, protože nám během víkendu osm kluků zůstalo ležet s virózou, za výpomoc chceme kolegům a klukům poděkovat. Zápas to byl vyrovnaný a opět se nám dařilo využít nabídnutých šancí. Teď se musíme dát dopořádku a připravit se na soustředění, které nás čeká aktuálně čeká, hodnotil zápas trenér Lubomír Macíček

PŘÍPRAVA U14: MFK FM - Fomat Martin 6:1 (5:0)


U13 si vyšlápla na Púchov

U13 opět hrála na celé hřiště a tentokrát už ji počasí přálo a k vidění tak nebyla sněhová bitva jako v úvodním přípravném utkání proti Bílovci. A Lipině se zápas proti Púchovu vydařil, což potvrdil i trenér Martin Rojíček. „Utkání se nám herně povedlo, po celý zápas se nám dařila kombinační hra, vytvářeli jsme si šance, které se nám hlavně v druhé půli podařilo zužitkovat. Všichni kluci zaslouží za předvedený výkon pochvalu.

PŘÍPRAVA U13: MFK FM - MŠK Púchov 6:3 (1:1)


Střelecký koncert U12

I U12 změřila síly s Púchovem, narozdíl od U13 ale hrála klasicky pro svoji soutěž, tedy 7+1 a na půl hřiště. I přes naši vysokou výhru byl Púchov velice kvalitním soupeřem. Po dvě třetiny držel krok a nula na jeho straně svítila díky skvělým výkonům našich brankařů Smolíka s Kaňákem. V závěrečné třetině už pak hostům došly trochu síly. To ale nic nemění na dobrém výkonu našich kluků, kteří předvedli řadu krásných akcí a vstřelili pěkné góly, což ostatně můžete posoudit z našeho sestřihu.

PŘÍPRAVA U12: MFK FM - MŠK Púchov 9:0 (2:0, 1:0, 6:0)

×
Dnes v 16:00 | A-tým
FC Slovan Rosice
FK Frýdek-Místek