Přehled zápasů v týdnu od 3. do 9. 2. 2020

Přehled utkání všech týmů MFK Frýdek-Místek v týdnu od 3. do 9. února 2020.

MUŽI

muži - Nový Jičín 2:3 (1:3)
ŠFK iClinic Sereď (SVK) - muži (zrušeno!, sobota 8.2. - hř. UMT Sereď, 13.00 h)

DOROST

Baník Ostrava - starší dorost U19 2:3 (1:0) - branky FM: Repček, Benc, Křenek
Sestava FM:  J. Málek (46. Sýkora) – Hammer, Banyácski, Forch, Fulnek – Packo (70. Chýlek), J. Mikulenka – Křenek, Corriero (65. Benc), Nezhoda (46. Procházka) – Repček (60. Pavela). Trenéři: Jan Žižka a Jakub Hottek.
Hned na začátku zápasu chyboval v rozehrávce Mikulenka a domácí se ujali vedení. Pak byla hra v první půli spíš vyrovnaná. Troufnu si říct, že jsme od té šedesáté minuty byli o něco lepším týmem. Zasloužená výhra, té si navíc ceníme o to víc, že byla uhraná nad ligovým týmem.

starší dorost U18 - Dobratice muži 3:11 (1:2) - branky FM: Zrůnek 2, Siedlok
Sestava FM: Rusek - Filipek, Niesner, Rakovcij, Nytra - Hodula, M. Merta, Krajčo, D. Foldyna - Psota, Zrůnek.
Do hry zasáhli: Siedlok, Moják. Trenéři: Radomír Dian a Josef Bardoň.

Baník Ostrava - mladší dorost U17 11:2 (6:2) - branky FM: Kolenič z pk., Šeba
Sestava FM: Müller - Račev (30. Hrabec), Murin, Klimeš, Büchi - Jurga, Kulhánek, Kolenič (46. Račev), Maléř - Šeba, Střižík. Trenéři: Radek Punda a Milan Šponer.

mladší dorost U16 - Staříč 5:0 (2:0) - branky: Králík 3, Štětinský, Berek
Sestava FM: Dragon - Štětínský (46. F. Kowalczyk), Ševčík, Bartek, L. Rek - Barčák (46. P. Němec), Vykopal, Berek, A. Kowalczyk (70. Štětínský) - Stareček, Králík. Trenéři: Karel Orel a Miroslav Onufer.
Ze začátku utkání jsme se proti zhuštěné a dobře organizované obraně Staříče těžko prosazovali. Hráli jsme až příliš komplikovaně, byli jsme v hodně případech nekvalitní na míči, z čehož pramenily jednoduché ztráty míče, nepřesné přihrávky a tím pádem jsme si hodně složitě vytvářeli brankové příležitosti. Postupem času jsme zlepšili kvalitu v útočné fázi a vytvořené šance jsme začali proměňovat.

ŽÁCI

starší žáci U15 - Mladá Boleslav 2:4 (2:2) - branky FM: V. Kováč, Hlosta
Sestava FM: Řeha - Jedlička, V. Míček, Křížek, Pastucha, Kunčík, Hlosta, Bartek, O. Švrček, V. Kováč, Zelenka, Zezula, Pikonský, Rašovský, Kalina. Trenéři: Kamil Raška a David Stachovec.
V rámci svého soustředění zavítala Mladá Boleslav k přípravnému utkání i k nám do Frýdku. Věděli jsme, že utkání bude kvalitní a také jsme tak k tomuto utkání museli přistoupit. Pokud jsme schopni plnit si věci, které si řekneme, dokážeme s takovými soupeři držet krok. První poločas byl toho důkazem, kdy jsme byli opravdu schopni s Boleslavi hrát vyrovnanou partii, a dokonce jsme se dostali po krásných akcích do dvoubrankového vedení. Bohužel pro nás nakonec poločas skončil remízou, kdy se Boleslavi podařilo se štěstím vyrovnat. Druhý poločas už byl z naší strany horší a Boleslav tak rozhodla o svém vítězství. 

starší žáci U14 - Mladá Boleslav 2:5 (2:1) - branky FM: V. Kováč 2
Sestava FM: Brus - Teichmann, Čapčuch, Nalewajka, Tománek, Schwarz, Rašovský, Vrobel, Šmondrk, Golich, Kabát, Matula, Roman, Kalina, V. Kováč. Trenéři: Lubomír Macíček a Miroslav Poledník.
Do zápasu jsme nastoupili jen s malým počtem zdravých kluků. Do hry bylo jen 11 hráčů, zbytek ulehl s nemocí do postele. Hra i výkon tomu odpovídal, soupeř diktoval tempo, měl velkou kvalitu. Paradoxně jsme se dostali do dvoubrankového vedení, ale soupeři se podařilo do přestávky snížit a ve druhé půli už zcela ovládl zápas jak herně, tak i výsledkově. Alespoň jsme si udělali obrázek, jak se hraje v Čechách a co nás čeká v Praze na Spartě a Bohemce.

FK Fotbal Třinec - mladší žáci U13 12:2 (6:0) - branky FM: Tvarůžka, Pečiva
Sestava FM: Pastrňák - Gongol, Végh, T. Rek, Nešetřil, Rozdolský, Volný, Pečiva, Haslhofer, Bojda, Tvarůžka, Hlavatík, Žáček, Majer, Strmiska, Hrůzek. Trenéři: Martin Rojíček a František Hlavatík.
Soupeř nás přehrál důrazem a předvedl vysokou efektivitu v zakončování. Zápas nám ukázal, na čem musíme zapracovat, kluci se na velké hřiště teprve zvykají a některé posuny ještě nemají zažité, což se v utkání projevilo.

Valašská fotbalová akademie - mladší žáci U12 4:11 - branky FM: L. Vyvial 3, Šištík 2, Michna, Mucha, Horňák, Bardoň, Galásek, Vaculík

Vigantice - mladší žáci U12 4:5 - branky FM: Šuhajda 2, Schwarz, Horňák, Gardoš
Sestava FM proti VFA a Viganticím: Smolík, Kaňák - Alfery, Bardoň, Gabriš, Galásek, Janík, Horňák, Tsitzas, Michna, Sochor, Tengler, Šištík, Vaculík, L. Vyvial, Gardoš, Mucha, Šuhajda, Lago. Trenéři: Radek Šmíd, Robert Schedling a Ján Balko.

FK Fotbal Třinec - mladší žáci U12 7:1 branka FM: Michna
Sestava FM: Smolík, Kaňák - Alfery, Gabriš, Galásek, Janík, Horňák, Tsitzas, Michna, Sochor, Tengler, Šištík, Vaculík, Gardoš, Mucha, Šuhajdo, Lago. Trenéři: Radek Šmíd, Robert Schedling a Ján Balko.

starší žáci Future U15 - Bruntál (neděle 9.2. - hř. UMT Stovky, 10.00 h)

mladší žáci Future U13 - Bruntál (neděle 9.2. - hř. UMT Stovky, 8.45 h)


PŘÍPRAVKA

ročník 2009 (Krajská zimní liga, sobota 8.2. - hala Brušperk, 13.30 h)

Třinec - ročník 2010 (sobota 8.2. - 4.ZŠ Třinec 13.00 h)

ročník 2011 (Turnaj Bruntál, sobota 8.2.)

ročník 2011 (Turnaj Příbor, sobota 8.2.)

ročník 2011 (Turnaj Bílovec, sobota 8.2.)

ročník 2013 (Krajská zimní liga 3v3, sobota 8.2. - hala Brušperk, 11.15 h)

ročník 2013 (Krajská zimní liga 3v3, neděle 9.2. - hala Brušperk, 11.15 h)

Future (Krajská zimní liga, neděle 9.2. - hala Raškovice, 8.00 h)

děvčata starší (Krajská zimní liga SP, sobota 8.2. - hala Brušperk, 8.00 h)

děvčata mladší (Krajská zimní liga 3v3, neděle 9.2. - hala Brušperk, 11.15 h)


OSTATNÍ

Baška - Sedliště (neděle 9.2. - hř. UMT Stovky, 12.00 h)

Staré Město - Raškovice (neděle 9.2. - hř. UMT Stovky, 14.00 h)

Fryčovice - Palkovice (neděle 9.2. - hř. UMT Stovky, 16.00 h)

×
Dnes v 15:30 | A-tým
FK Frýdek-Místek
MFK Karviná B