ČR U20 vyzve ve Stovkách Portugalsko!

F r ý d e k-M í s t e k - Velmi atraktivní představení se chystá na čtvrtek 26. března 2020. Česká reprezentace do 20 let se střetne s Portugalskem. A co je podstatné, hostit tuto událost bude stadion Stovky ve Frýdku-Místku!

Přijede v březnu do Stovek budoucí Cristiano Ronaldo? Možné to je. Útkání reprezentací U20 České republiky a Portugalska totiž představí fotbalové talenty této kategorie. A co víc, doslova na domácí půdě se mohou eventuálně představit odchovanci Valcířů Michal Fukala (Slovan Liberec) a Tomáš Ostrák (TSV Hartberg). Oba hráči na podzim národní dres U20 oblékli. Nominace se může týkat i dalšího odchovance Jana Kubaly (Udine). Tak držme palce, ať na trávníku v březnu uvidíme všechny tři. Jako asistent trenéra navíc působí na lavičce národního týmu Radim Kučera. Bývalý hráč Valcířů a v současnosti také trenér druholigové Jihlavy.

Zápas je součástí turnaje Elite League U20. V něm se střetává osm reprezentací - Itálie, Německo, Anglie, Polsko, Nizozemsko, Portugalsko, Švýcarsko a Česká republika. Svěřenci trenéra Jiřího Žiláka mají za sebou zatím pět utkání a jsou na čtvrté pozici, Portugalsko je sedmé. Jsme samozřejmě velice rádi, že právě Stovky budou tento zápas hostit. Po přátelském utkání ČR U19 s Gruzií v roce 2019 a první fázi kvalifikace o ME U19 v témže roce, je to tak další mezinárodní událost v našem krásném areálu. A také potvrzení, že předchozí akce se vydařily. Teď už nezbývá nic jiného, než se těšit na konec března!