Tvrdé testy pro U18 a U17, jasná výhra U16

F r ý d e k-M í s t e k - V další várce přípravných utkání čekalo na naše týmy U18 a U17 nepříjemné rozuzlení zápasů s Dobraticemi a Baníkem Ostrava. U16 si naopak bez větších potíží poradila s dorostem Staříče.

Kolaps U18 v druhé půli

U18 předvedla proti mužům Dobratic v první půli dobrý výkon. Dokonce se dostala jako první do vedení po krásné akci a gólu Karla Zrůnka. Na solidním výkonu v úvodním dějství nezměnil nic ani fakt, že Dobratice do přestávky skóre otočily. Druhé dějství se však Valcířům vůbec nevydařilo. I docházející síly udělaly své a soupeř postupně navýšil skóre do nelichotivé roviny. Vysokou prohru už jen korigoval další brankou Karel Zrůnek a posléze Marek Siedlok.

PŘÍPRAVA U18: MFK FM - Dobratice muži 3:11 (1:2)


U17 se na Baníku nedařilo

Sedmnáctka čelí v přípravě jednomu těžkému kalibru za druhým. Po utkání se slovenským ligovým týmem z Podbrezové v minulém týdnu se Valcíři střetli s ligovou U17 Baníku Ostrava. Velký favorit utkání neponechal v zápase nic náhodě a hned od začátku si začal budovat jasný náskok. Jak se ale říká, nejvíc naučí těžké zápasy, jistě to platí i pro náš tým.

PŘÍPRAVA U17: Baník Ostrava - MFK FM 11:2 (6:2)


Hattrick Králíka a jasná výhra

U16 si v sobotním večeru zahrála proti dorostu Staříče a byla to jednostranná záležitost, byť se skóre poprvé měnilo až v závěru první půle. „Ze začátku utkání jsme se proti zhuštěné a dobře organizované obraně Staříče těžko prosazovali. Hráli jsme až příliš komplikovaně, byli jsme v hodně případech nekvalitní na míči, z čehož pramenily jednoduché ztráty míče, nepřesné přihrávky a tím pádem jsme si hodně složitě vytvářeli brankové příležitosti. Postupem času jsme zlepšili kvalitu v útočné fázi a vytvořené šance jsme začali proměňovat, hodnotil utkání trenér Karel Orel.

PŘÍPRAVA U16: MFK FM - FK Staříč 5:0 (2:0)

×
Dnes v 16:00 | A-tým
FC Slovan Rosice
FK Frýdek-Místek