KS ROW 1964 Rybnik - FK Frýdek-Místek 6:2

Přípravné utkání s polským ROW Rybnik prohráváme 6:2.
(15.2.2020) | Hotelowa 12, Kamień
KS ROW 1964 Rybnik - FK Frýdek-Místek
6:2


Komentář

Na umělé trávě v polském Rybniku-Kamieńu odehrálo naše áčko další ze série přípravných zápasů. Tentokráte se do cesty Hubníkovic družiny postavil třináctý celek tamní třetí ligy KS ROW 1964 Rybnik. Domácí svůj přípravný blok rozdělili naopak do dvou utkání, o den dříve se totiž Rybnik porovnal s účastníkem čtvrté ligy - Unia Książenice, nad kterým zvítězil 2:1.

Valcířům se utkání v Polsku vůbec nepovedlo. Do vedení se domácí dostali ve 12. minutě. Pět minut před přestávkou byla odpískána penalta, kterou Rybnik proměnil. Krátce po změně stran sice Žák snížil na rozdíl jediné branky, ale v 50. minutě jsme inkasovali potřetí. Rybnik hrál s velkou chutí, což gólově potvrdil ještě v 63., 71. a 74. minutě (6:1). Poslední slovo pak patřilo střídajícímu Šohajovi, který v 78. minutě upravoval na konečných 6:2.

Příprava frýdecko-místeckého A týmu bude pokračovat také v následujícím týdnu. V sobotu 22. února čeká Valcíře na umělé trávě Androva stadionu v Olomouci souboj s druholigovým celkem 1. SK Prostějov. Toto střetnutí má výkop v 10 hodin.

 

Fotogalerie