FNL startuje, přinese spoustu novinek

Už tento pátek odstartuje jarní část Fortuna národní ligy, která slibuje velmi dramatickou podívanou především z pohledu boje o postup do české nejvyšší soutěže.

Ve hře je hned několik tradičních klubů v čele s Olomoucí, Ostravou, Opavou či Českými Budějovicemi. Na své si ale přijdou i fanoušci. Generální partner soutěže společnost Fortuna si společně s Ligovou fotbalovou asociací připravil hned několik lákadel.

„Na vlastní oči jsme se na podzim přesvědčili, že Fortuna národní liga má svoji kvalitu, náboj a diváckou kulisu, která mnohdy předčí i nejvyšší soutěž. Během jara proto chceme posílit image ligy a zároveň vyzkoušet, jak fanoušci reaguji na konkrétní aktivity přímo na stadionech. Naším cílem je, aby si divák ze stadionu odnesl zážitek i v případě, kdy hra nebo výsledek nesplnili jeho očekávání,“ říká David Vaněk, generální ředitel sázkové kanceláře Fortuna.

„Díky tradičním klubům, které ve Fortuna národní lize nastupují, se dá očekávat velmi atraktivní jarní část. Věřím, že duely týmů jako Sigma Olomouc, Baník Ostrava či Českých Budějovic budou ozdobou jara. Zároveň jsem rád, že díky silnému generálnímu partnerovi, kterého jsme našli v podobě společnosti Fortuna, můžeme rozvíjet druhou nejvyšší fotbalovou soutěž po všech stránkách. Včetně akcí pro fanoušky,“ prozrazuje Dušan Svoboda, předseda Ligové fotbalové asociace.

Co tedy fanoušky na jaře čeká? Samozřejmostí je přímý televizní přenos z každého kola na obrazovkách České televize. Fortuna pro své klienty navíc nachystala stream ze čtyř utkání v každém kole.

Speciálního aranžmá přímo na stadionech se dočkají návštěvníci v rámci tzv. „Šlágrů měsíce“, kdy vybraný zápas v každém herním měsíci bude zabalen do atraktivního hávu. Speciální zahajovací ceremoniál, poločasová soutěž v podobě Fortuna kopu štěstí, distribuce volných sázenek, ale i doprovodný program. Prvním duelem v tomto aranžmá bude bitva Frýdek-Místek vs. Ostrava, který se odehraje 11. března.

Nově budou moci fanoušci hlasovat i o nejlepších gólech jednotlivých měsíců. Na sociálních sítích Fortuna národní ligy bude spuštěna anketa Gól měsíce.

autor článku: iSport.cz