Proti koronaviru ozónovým generátorem!

F r ý d e k-M í s t e k - Jak dobře víte, mládežnické týmy MFK Frýdek-Místek začali 4. května společnými tréninky v omezeném režimu (članek připravujeme). Vedení neponechává nic náhodě a k dosavadním opatřením pošle do boje proti koronaviru i účinný ozónový generátor!

V omezeném režimu, po skupinách, ale konečně spolu na hřišti. Mládežnické týmy začaly v pondělí trénovat, o čemž se můžete přesvědčit z bohatého materiálu na mládežnickém facebookuinstagramu. Vedení MFK Frýdek-Místek z.s. samozřejmě celý vývoj koronavirové epidemie bedlivě sleduje a prakticky společně s povolením společných tréninků vytáhlo v boji s koronavirem velký trumf. „Jsme nesmírně rádi, že naše početná mládež mohla začít se společnými tréninky. Díky aktivnímu přístupu vlády a odborníků dochází k postupnému uvolňování opatření v souvislosti s nouzovým stavem. Nicméně, rozhodně nesmíme nic podcenit a mít se stále na pozoru! I pro jsem potěšen, že se nám podařilo bezplatně získat ozónový generátor, bezpečí a zdraví našich hráčů a trenérů je pro nás prvořadé, sdělil předseda Městského fotbalového klubu Frýdek-Místek z.s. Radim Mamula a dále uvedl. „Ozónovým generátorem budeme postupně dezinfikovat prostory areálu Stovky tak, aby bylo vše připraveno, až bude možno užívat jeho vnitřní prostory (šatny, sprchy atd.).


Dezinfekce ozónem je nejúčinnější, přírodní a navíc ekologická. Ozónu neodolá žádná bakterie či vir. Ozón odstraňuje 100% zdroj zápachu a vydezinfikuje každý kout! Uvnitř ozónového generátoru dochází k vysokonapěťovému výboji, který v reakci s okolním kyslíkem vytváří molekuly ozónu - tedy podobně, jako při úderu blesku, ale zde v řízeném a kontrolovaném prostředí.

Ozón má 3000 krát vyšší oxidační schopnost než chlor. Díky této oxidační schopnosti rozbíjí buněčné stěny virů a bakterií, a proto dokonale dezinfikuje a likviduje veškeré viry, bakterie, plísně a jejich spory a také při delším působení i vyšší organismy, např. parazity.


×
Dnes v 16:00 | A-tým
FC Slovan Rosice
FK Frýdek-Místek