Dorosty načaly přípravu s Třincem

F r ý d e k-M í s t e k - První přípravné zápasy mají za sebou i naše dorostenecké kategorie. Všechny naše týmy se svorně střetly s Třincem a měly odjíždět na soustředění do Vigantic a na Hutisko. Bohužel do tohoto programu se promítla koronavirová situace v Moravskoslezském kraji a Valcíři se tak budou připravovat v domácím podmínkách.

U19 se v koncovce nedařilo

Kombinovaná sestava U19 nastoupila v sobotu proti Třinci, a že zatím nejsou Valcíři v optimálním složení, bylo znát. „Hráli jsme v sestavě, na kterou nejsou hráči úplně zvyklí, někteří si vyzkoušeli nové posty, což mělo na utkání vliv. I přes konečné skóre jsme sehráli vzhledem k okolnostem solidní zápas, chybělo jen gólové vyústění. Škoda, že jsme své šance neproměnili,“ mrzelo trenéra Romana Vojvodíka.

MFK Frýdek-Místek - FK Fotbal Třinec 0:4 (0:2)
Sestava FM: Pracuch - Moják (70. Vicher), Vicher (45. Rimmel), Račev, P. Vyvial - Kavka, Klimeš, Šponer, Kulhánek, Hrabec - Střižík. Trenéři Roman Vojvodík a Radomír Dian.

Všechny dorostenecké kategorie měly v ponděli vyrazit na soustředění do Vigantic a na Hutisko. Kvůli koronavirové situaci v Moravskoslezském kraji se nakonec budou Valcíři po úvaze připravovat tento týden dvoufázově ve Stovkách. Plán doznal změny i ve víkendových plánovaných přípravných utkáních. Zápasy s Karvinou byly zrušeny ze stejného důvodu jako bylo změněno místo soustředění.


U17 v Třinci vítězně

Sedmnáctka vyrazila v sobotu do Třince a byla to vítězná mise. Svěřenci trenéra Karla Orla a Miroslava Onufera zvítězili 3:1 po dvou brankách Lukáš Králíka a jedné Kuby Hutyry. Navázali tak na červnovou výhru, kdy se oba týmy střetly v přípravném utkání ve Stovkách.

FK Fotbal Třinec - MFK Frýdek-Místek 1:3
Branky FM: Králík 2, Hutyra
Sestava FM: Dragon - Barčák, Ševčík, Štětínský (30. Hutyra), L. Rek - Cisovský, A. Kováč (62. Štětínský), Berek, P. Němec - Vláčuha, Králík. Trenéři: Karel Orel a Miroslav Onufer.


Úspěšná premiéra U16

Premiérový zápas U16 v dorostenecké kategorii Valcířům vyšel. Po bezbrankové první půli se o osudu utkání rozhodlo v druhém dějství, kdy se nejprve trefil Denis Němec a posléze Matyáš Cudzik. Čisté konto samozřejmě také potěší.

FK Fotbal Třinec - MFK Frýdek-Místek 0:2 (0:0)
Branky FM: D. Němec, Cudzik
Sestava FM: Řeha (41. Pohludka) - Zezula (26. Popluhar, 52. Hofirek), Cudzik, Ježík (52. Zezula), Kuboš (52. Pastucha) - Hofirek (26. Zatloukal), V. Míček, P. Němec, Pastucha (26. Kalina) - Jeřábek, Kunčík. Trenéři: Kamil Raška a Milan Šponer. 

×
Dnes v 16:00 | A-tým
FC Slovan Rosice
FK Frýdek-Místek