Přehled zápasů v týdnu od 20. do 26. 7. 2020

Přehled utkání všech týmů MFK Frýdek-Místek v týdnu od 20. do 26. července 2020.

MUŽI

Ferencvárosi TC - muži 9:0 (1:0)


DOROST

starší dorost U19 - mladší dorost U17 (pátek 24.7. - hř. Stovky, 11.00 h)

mladší dorost U16 - starší žáci U15 (pátek 24.7. - hř. Stovky, 9.30 h)


ŽÁCI

Rožnov pod Radhoštěm - starší žáci U14 2:1 (0:0) - branka FM: Tvarůžka z pk.
Sestava FM: Strmiska, Cáder, Kuchař - T. Rek, Hrůzek, F. Volný, Rodek, Tvarůžka, F. Végh, Meca, Haslhofer - Bojda, Moravec Do hry zasáhli: Pečiva, D. Chýlek, Majer, Uhlář. Trenéři: Josef Bardoň a David Hejda.
V utkání jsme si vypracovali velké množství šancí, bohužel se nám je nedařilo proměňovat. I když jsem měli v zápase více ze hry, právě tohle rozhodlo. Soupeř naopak ve druhé půli dvakrát utekl a vždy z toho byl gól. Ale je příprava, učíme se.

starší žáci U14 - Valašské Meziříčí 13:4 (4:1) - branky: Molitor 4, Moravec 2, F. Végh 2, Tvarůžka, Majer, Meca, Bojda, D. Chýlek, J. Žáček - Cáder 3 
Sestava FM: 1. pol.: Kuchař - T. Rek, Gongol, F. Volný, Uhlář - Tvarůžka, Meca, F. Végh, Nešetřil - Moravec, Pečiva
2. pol.: Strmiska - Rodek, Rozdolský, Hrůzek, Majer - Haslhofer, Meca, J. Žáček, Chýlek - Bojda, Molitor. Trenéři: Josef Bardoň, David Stachovec a David Hejda. - za soupeře Cáder, Pastrňák.
Utkání jsme od začátku dominovali, dobře kombinovali, otáčeli hru. Soupeři bohužel chybělo několik hráčů, navíc ke konci utkání mu již docházely síly, ale bylo to i naším způsobem hry. Výsledek je jednoznačný, stále je ale na čem pracovat. Kluky za výkon chválím, ale v některých situacích mi chyběla větší koncentrace a reakce útoku při odražených míčích. Jak jsem ale zmiňoval, s přístupem kluků jsem spokojený, a to nejen v utkání, ale i po celou dobu soustředění. Škoda jen, že se nám nevyhnula zranění.

mladší žáci U13 - Hlučín 5:10 (3:1, 0:4, 2:5) - branky FM: Novák 3, Horňák, Schwarz
Sestava FM: Smolík, Stromšík - Mohelník, Šištík, Gardoš, Mravec, Pavelka, J. Schwarz, Novák, Bardoň, Alfery, Mucha, Šuhajda, Galásek, Macíček, Horňák, Michna, Tenglér, Sochor, Jež. Trenéři: Radek Šmíd a Ján Balko.
Zápas byl asi velkou školou, protože po 1. třetině jsme se rozhodli samotné rozhodování v daných situacích, ať jednotlivců, tak týmových, nechat na hráčích. Dopadlo to více než špatně, hráči si sami nedokázali poradit a nenašel se nikdo, který by to chtěl strhnout. Ba co více, vytratilo se samotné nasazení, koncentrovanost, přidalo se neproměňování vyložených šancí a výsledek byl na světě. Určitě se musíme na tyto nedostaky zaměřit a posun vpřed nastane

mladší žáci U12 - Hlučín 1:6 (1:3, 0:0, 0:3) - branka FM: Janošec
Sestava FM: Skotnica - Staníček, Šigut, Laník, Janošec, Tauš, Pavelka, Feber, Maralík, Vřešňák, Cibulka. Trenéři: Martin Rojíček, Fratišek Hlavatík a František Végh.
I přes nepříznivý výsledek jsem s přístupem kluků k utkání spokojen. Bylo to naše první utkání na větším hřišti, všichni kluci se snažili, dost šancí jsme nevyužili, ale věřím, že na tréninku vše dopilujeme. Stále ale čekáme až se do přípravy zapojí více kluků, abychom se mohli více sehrát.