Trenér Nemec již zkouší případné posily

Příprava našich A mužů již běží na plné obrátky. S týmem se začala připravovat i čtveřice nových hráčů.

Zimní přípravu nemá rád snad žádný aktivní hráč. Své by o tom mohli povykládat i fotbalisté našeho áčka, kteří již více jak týden polykají tvrdé tréninkové dávky pod trenérským duem Miroslav Nemec - Peter Venglarčík. O hráčích, kteří již ve Stovkách na jaře působit nebudou, jsme již psali. Teď fanouškům prozradíme něco málo novinek z tohoto týdne.

Kromě mladých nadějných dorostenců (nejen z U19, ale i mladších ročníků), kteří se rovněž do přípravy s druholigovým týmem zapojili, se ve Stovkách objevil ruský obránce Vladimir Ridel. 31letý fotbalista naposledy působil v týmu Černomorec Novorossijsk (video ZDE). Šanci ve středečním utkání Tipsport ligy proti Vítkovicím dostane rovněž i srbský hráč Stefan Đurić, který v minulosti hrával například ve slovenském prvoligovém celku Spartak Trnava. K týmu se dále připojil devatenáctiletý obránce Samuel Fertaľ či dvacetiletý útočník Milan Palatický, který již v minulosti v našem klubu působil (v mládežnických týmech).

Přijďte se na fotbalisty MFK Frýdek-Místek podívat osobně, a to ve středu 18. ledna, kdy od 13 hodin hostí na umělé trávě ve Stovkách druholigového nováčka z Vítkovic.

×
Dnes v 15:30 | A-tým
FK Frýdek-Místek
MFK Karviná B