Přehled zápasů v týdnu od 5. do 11.10. 2020

Přehled utkání všech týmů MFK Frýdek-Místek v týdnu od 5. do 11.10. 2020.

MUŽI

11.k. Okresní soutěž: Tošanovice - Lipina 3:6 (1:2) - branky FM: Kocián 2 (jeden z pen.), Vlačuha 2, F. Šponer, O. Maléř

8.k. MSFL: MFK Frýdek-Místek a.s. - Rosice 3:1 (2:0) - branky FM: Teplý 2 (jeden z pen.), Bzirský

10.k. MSFL: MFK Frýdek-Místek a.s. - Hlučín 1:2 (0:2) - branka FM: Zapalač (pen.)


DOROST

U18 | 10.k. MSDD-E: Přerov - starší dorost U18 0:1 (0:0) - branka FM: Hrabec
Sestava FM: Dragon - Filipek, Ševčík, Klíma (c), Račev - F. Janošec (67. Rimmel), Hrabec (85. Vicher), Berek, Králík (65. Büchi) - Siedlok, Střížík. Trenér: Rostislav Pikonský.
Začátek se povedl více soupeři, pak jsme převzali otěže zápasu my. Nicméně, měli jsme hodně ztrát a v některých chvílích soupeře špatně dostupovali. Ve druhé půli jsme dokázali využít zaváhání Přerova v obraně a šli do vedení. To se nám nakonec povedlo udržet i přesto, že soupeř měl několik velkých šancí. Pomohl nám ale i kousek štěstí a především Jirka Dragon v bráně, který nás několikrát podržel. S výhrou spokojenost, škoda jen, že si někdy věci sami komplikujeme.

U16 | 10.k. MSDD-E: Přerov - mladší dorost U16 2:5 (2:4) - branky FM: D. Němec 3, V. Míček, V. Kováč
Sestava FM: Pohludka - Jedlička, V. Míček (c), Žiga, Ježík - Zezula (77. Jeřábek), Křížek, Kuboš (73. M. Bartek), Hlosta (64. Šimíček) - D. Němec, V. Kováč (80. Hofírek). Trenéři: Kamil Raška a Milan Šponer.
Utkání jsme měli víceméně pod kontrolou. Zejména díky hráčské kvalitě, kterou jsme pro zápas měli k dispozici.


ŽÁCI

U15 | 8.k. MSŽL: starší žáci U15 - Zbrojovka Brno 0:4 (0:1)
Sestava FM: Šimeček - Teichmann, J. Míček (c), Golich, Tománek (60. R. Foldyna) - M. Schwarz (54. Šmondrk), J.J. Nalewajka, Rašovský, Michalík - Hottek (71. Čapčuch), J. Foldyna (68. L. Novák). Trenéři: Lubomír Macíček a Miroslav Poledník.
V utkání proti Zbrojovce byli kluci vyrovnaným soupeřem. I když výsledek vypadá jednoznačně, tak hlavně v první půli jsme si vypracovali tři šance, které volaly po gólu, ale bohužel jsme je neproměnili a po nedorozumění našich kluků nás soupeř potrestal. Druhou půli měl soupeř již pod kontrolou, ale kluci se snažili, bohužel jsme už branku neohrozili. Je zapotřebí nevěšet hlavu a chtít na sobě pořád pracovat a stále se zlepšovat. Kluci poznali, že se dá hrát s každým a měřit se i s Top týmy.

U14 | 8.k. MSŽL: starší žáci U14 - Zbrojovka Brno 1:5 (0:2) - branka FM: Vlček
Sestava FM: Kristofory (41. Kuchař) - Vrobel (77. Hrůzek), F. Volný (c), Fr. Végh, Chýlek (67. Rodek), Haslhofer (41. D. Prepsl), Meca, Fil. Végh, Pečiva (64. Majer), Tvarůžka, Vlček. Trenéři: Josef Bardoň a David Stachovec.
Utkání před nucenou pauzou nám nevyšlo. Začátek zápasu kluci zaspali. Bohužel, po našich hrubých chybách a nekoncentrovanosti jsme poločas prohráli o dvě branky. Druhý poločas jsme začali opět tragicky, nepoučili jsme se z prvního části. Soupeř byl v osobních soubojích velice důrazný a nás trestal. Ale opět to bylo kvalitní utkání. Měli jsme v utkání samozřejmě i dobré pasáže, z kterých si musíme vzít největší část a pracovat a zdokonalovat se v nich.

U13 | 10.k. SpSM: mladší žáci U13 - Hranice 6:1 - branky FM: A.V. Novák 2, Michna, Galásek, Mravec, L. Vyvial
Sestava FM: Smolík, Stromšík - Mucha, Horňák, Pavelka, Šuhajda, Mravec (c), Hejda, A.V. Novák, L. Vyvial, Vaculík, J. Schwarz, Macíček, Galásek, Michna. Trenéři: Radek Šmíd, Robert Schedling a Ján Balko.

U12 | 10.k. SpSM: mladší žáci U12 - Hranice 8:3 - branky FM: Janošec 3 (jeden z pen.), Čapanda 2 (jeden z pen.), Markusík, Tauš, Maralík
Sestava FM: Feber, Skotnica - Kačandy, Markusík, Staníček, Bůžek, M. Volný, Jarotek (c), A. Janošec, Tauš, Vřesňák, Bušovský, Šigut, Čapanda, Maralík. Trenéři: Martin Rojíček a František Hlavatík.
Proti nepříjemnému soupeři jsme předvedli kvalitní výkon a potvrdili jsme tak výkon ze Vsetína. Důležitým momentem byl výborný vstup do zápasu, po krásné brance Davida Markusíka a skvěle nakrátko rozehranému rohu to bylo v páté minutě 2:0. V dalším průběhu hry jsme se snažili kombinovat, držet míč a hrát na velké ploše. Nutno podotknout, že se nám to dařilo. Chlapce musíme pochválit, s výjimkou deseti minut ve druhé třetině se dokázali koncentrovat na celý zápas a to i přesto, že na hřišti to často jiskřilo. 

FUT. U15 | 10.k. Krajský přebor: starší žáci Future U15 - Stará Bělá 3:3 (1:2) - branky FM: Deingruber, Molitor, Bojda
Sestava FM: Strmiska - Matula, Deingruber, Čapčuch, Dolný, Roman, Majer, Hrůzek, Bojda, Molitor, Gongol, Moravec, Cáder, Rodek, T. Rek. Trenér: Jan Hejda.

FUT. U13 | 10.k. Krajský přebor: mladší žáci Future U13 - Stará Bělá 4:3 (3:2) - branky FM: Janík 4
Sestava FM: Cibulka - Bardoň, Gardoš (c), Janík, Jež, Sochor, Tengler, Záčik, Holek, Menšík, Laník. Trenér: František Végh.


PŘÍPRAVKY

U9 | Okres MP (středa 7.10. - hř. Fryčovice, 16.30 h)

U9 | Ondrášovka Cup: kvalifikace 6. místo

U8 | Okres MP (čtvrtek 8.10. - hř. Lískovec, 16.30 h)


DÍVKY

JUNIORKY | 6.k. 3. Ligy dor. Morava sk. B: Juniorky - Bezměrov 2:20

Starší Přípravka | Okres SP (středa 7.10. - hř. Nošovice, 17.30 h)

Mladší Přípravka | Okres MP (čtvrtek 8.10. - hř. Lískovec, 16.30 h)