Morava stopla soutěže, dohrávat se bude na jaře

F r ý d e k-M í s t e k - Fotbalový podzim byl předčasně ukončen. Řídící komise pro Moravu rozhodla na svém řádném zasedání dne 21. října 2020 v návaznosti na vládní nařízení v nouzovém stavu o odložení soutěží organizovaných ŘKM na jaro.

Co se zdálo být delší dobu jasné, nyní dostalo jasné razítko. Řídící komise pro Moravu na svém zasedání rozhodla, že na podzim se jí řízené soutěže již nerozjedou. Podzim se bude dohrávat v jarní části. Týká se to nejen mužského fotbalu, ale i mládežnických soutěží.

„ŘKM (Řídící komise pro Moravu – pozn. red.) na svém řádném zasedání dne 21. 10. 2020 rozhodla v návaznosti na vládní nařízení v nouzovém stavu o odložení pokračování soutěží organizovaných ŘKM. Všechna zbývající mistrovská utkání budou přeložena na jarní část sezóny tak, aby se nejdříve odehrála (pokud to situace dovolí) neodehraná mistrovská utkání z podzimní části a následně jarní část. Termínová listina bude upravena v návaznosti na situaci ve státě a včas zaslána na kluby,“ stojí v tiskové zprávě.