Natali Sýkorová: Fotbal, to je VONO

F r ý d e k-M í s t e k - Kus fotbalové cesty už ušly, její velkou část ale stále ještě mají před sebou. Valcířky se odhodlaně zakously do fotbalového příběhu ve Frýdku-Místku a je samozřejmě radost odhodlání a nadšení děvčat sledovat. To potvrzuje i rozhovor s naší desetiletou fotbalistkou Sýkorovou na webu mfkfmdivky.sportbm.com, který jsme si dovolili parafrázovat.

Natali Sýkorová přišla k fotbalu poměrně jednoduchou cestou. „Trenérky přišly k nám do školy a hned jsem věděla, že tohle je to, co mě bude bavit. Nikdy předtím jsem se o fotbal nijak nezajímala, ale chtěla jsme to zkusit a je to to VONO, které jsem předtím v kroužcích nenašla, prozradila Natali. To samozřejmě potvrzuje i v další odpovědi, jak ji baví tréninky. „Na tréninky se vždy moc těším, nejvíce mě baví střelba na bránu, kde můžu ukázat, že umím věci, které jsem se od trenérek naučila, říká postem útočnice, která vzpomíná na všechny góly s radostí. „Každý je výjimečný, prozrazuje.

Koronavirová situace zasáhla razantně do fotbalového života mládeže, i Natali fotbal logicky chybí. „Chybí mi fotbal, už chci zpátky tréninky. A kdyby byly každý den nezlobila bych se, usmívá se a dodává, jak by se představovala svůj ideální den. „Střelba na bránu a pak pořádný zápas proti klukům, říká odhodlaně. A fotbalové vzory? Bára Votíková a být slavná jako Cristiano Ronaldo.“ S čímž souvisí i přání na Vánoce, které se kvapem blíží. „Dres Ronalda, vstupenku na velký fotbal, destrukční deník, křečka, koberec, výrobu slizu. Inu krásný seznam. Na závěr zve Natali holky, které přemýšlí, do jakého kroužku se přihlásit, do valcířské fotbalové party. „Fotbal je super, najdeš si kamarádky, máme skvělé trenéry, hodně se toho naučíš, zakončuje rozhovor dalším úsměvem.

CELÝ ROZHOVOR SI MŮŽETE PŘEČÍST NA WEBOVÝCH STRÁNKÁCH NAŠICH DÍVČÍCH TÝMŮ