V sobotu tréninkové utkání s Brušperkem

F r ý d e k-M í s t e k - Valcíři mají za sebou takřka první týden tréninkového kempu. V pátek potrénovali na hlavním hřišti a v sobotu ve Stovkách sehrají tréninkové utkání proti Brušperku.

Poprvé v průběhu tréninkového kempu si Valcíři vyzkoušeli, jak "chutná" trávník na hlavním hřišti.  „Jsme rádi, že nám počasí dovolilo zatrénovat si na hlavním hřišti, které je opravdu perfektně připraveno,“ pochvaloval si trenér Karel Orel. Tým má za sebou společné tři tréninky. V sobotu je pak ve Stovkách na programu od 10:30 tréninkové utkání proti Brušperku, hraje se na hlavním hřišti. „Hráče jsme bedlivě sledovali během tréninku, ale je samozřejmě důležité je vidět i přímo v utkání. Nějak se může hráč jevit v tréninku a v zápase to může být jinak, uděláme si další pohled do skládačky sestavování kádru. Lodivod Valcířů na pátečním tréninku přivítal i nové jméno do zkoušeného kádru - sedmadvacetiletého záložníka Lukáše Kundrátka z Hlučína.

Úplně vpravo Lukáš Kundrátek.

KÁDR ZKOUŠENÝCH HRÁČŮ: Jakub Švrčina (Bohumín), Richard Mrozek (D. Datyně), Tomáš Netolička (MFK Vítkovice), Michael Gergela (Baník Ostrava) - Michal Velner (Baník Ostrava), Jaroslav Juříček (Frýdlant nad Ostravicí), Marián Kovařík (Vsetín), David Kučera (Frýdlant nad Ostravicí), Lukáš Raab (Baník Ostrava), Dominik Vojvodík (Lískovec), Jakub Tamajka (Baník Ostrava), Timofej Barkov (Baník Ostrava), Josef Knedla (Baník Ostrava), Dominik Konečný (Baník Ostrava), Jakub Vrbka (Baník Ostrava), Šimon Byrtus (Karviná), Tomáš Hujo (Karviná), Jakub Massaniec (Hlučín), Petr Kováč (Frýdek-Místek), Giacomo Corriero (Frýdek-Místek), Marek Janša (Uherský Brod), Jakub Blejchař (Hranice), Ondřej Pyclík (Hlučín), Lukáš Kundrátek (Hlučín).

V závorce poslední působiště hráče.

×
Dnes v 16:00 | A-tým
FC Slovan Rosice
FK Frýdek-Místek