Valcířům skončil kemp, jak vypadá kádr?

F r ý d e k-M í s t e k - Pátečním tréninkem skončil Valcířům tréninkový kemp a nastal také čas, kdy trenér Karel Orel oznámil, jak bude vypadat kádr na začátku letní přípravy, která odstartuje v pondělí 28. června.

Již v pondělí jsme oznámili příchod brankáře Josefa Květona, dalším jistým jménem do kádru se pak stal odchovanec Jaroslav Juříček. U dalších hráčů, s kterými se do kádru počítá, je pak ještě třeba vyřešit dohody s mateřskými kluby, popřípadě ještě dohody osobní. Jisté by mělo být brankářské duo, zmíněné jedničce v podobě Pepy Květona bude krýt záda mladý gólman Michael Gergela, který nakonec dostal přednost před Richardem Mrozkem. Rýsuje se i útočné složení - Kovařík, Raab, Janša. Zaujali i mladíci Konečný, Vrbka, Barkov a Byrtus. Pokud se vše zdárně domluví, počítá se i se zkušeným obráncem Michalem Velnerem. Do přípravy se pak zapojí i naši odchovanci - Petr Kováč, Giacomo Corriero, Matěj Křenek a Dominik Vojvodík. O šanci budou také nadále bojovat David Kučera, Jakub Blejchař, Tomáš Hujo, Jakub Massaniec i mazák Tomáš Vengřinek. Není ale samozřejmě vyloučeno, že nějaké jméno do začátku přípravy ještě přibude. Kádr ještě není uzavřený a klub se stále poohlíží po případných posilách.

HRÁČI, S KTERÝMI SE POČÍTÁ DO KÁDRU: Josef Květon, Michael Gergela - Jakub Tamajka, Michal Velner, Dominik Konečný, Jaroslav Juříček, Jakub Vrbka, Timofej Barkov, Šimon Byrtus, Marek Janša, Marián Kovařík, Lukáš Raab

HRÁČI, KTEŘÍ SE ZAPOJÍ DO PŘÍPRAVY: Jakub Massaniec, Jakub Blejchař, Tomaš Vengřinek, Tomáš Hujo, David Kučera, Dominik Vojvodík, Giacomo Corriero, Matěj Křenek, Petr Kováč.

HRÁČÍ, KTEŘÍ SKONČILI: Tomáš Netolička, Jakub Švrčina, Richard Mrozek - Lukáš Kundrátek, Lukáš Krajčo, Josef Knedla, Ondřej Pyclík